bluman Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června (upraveno) 3 hours ago, mlsoun1 said: Není za coMě se vždy Carrery líbíly,ale nikdy jsem si tuto řadu nekoupil a ty ostatní vydržely jen chvíliAno,není vidět na řemen,hlavní úlohou jsou hodinky.Až jsem si zvětšil fotku,tak vidím.Možná i větší dírky a nebál bych se nějaký červno-černý řemínek.Třeba už jen červené prošití Carrery su moja srdcovka, a toto vlastne moje prve hodinky . Cervenej je tam az-az, len ju moc nevidno (mrkni na ten link ) Ale ano, cervene presivanie ma laka, napr. aj nieco taketo Ale vo finale je ten origo remen dost dobry aby som nepodlahol pokuseniu ho menit (zatial ). Upraveno 13. června uživatelem bluman 1
bluman Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Ale aby som uz len neplevelil, dnes bolo takto 3
Radek124 Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června (upraveno) @bluman Při pohledu na toho "nodate kyklopa" si říkám že takový "dnes" by se dal publikovat kterýkoliv den v roce Jinak červené prošití má oproti bílému (které dřív a nebo později skončí jako "eklhaft béžové") výhodu v tom že ta rudá barva s přehledem přežije i zbytek řemínku. Upraveno 13. června uživatelem Radek124 1
mlsoun1 Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června Poslouchám @Vit kamaráda a zapojila se i žena 1
Vit Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června (upraveno) před 5 minutami, mlsoun1 napsal: Poslouchám @Vit kamaráda a zapojila se i žena Mně se to líbí, je to rozmanitější. Chválím Tě padavane. Upraveno 14. června uživatelem Vit 1
childe Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června Dřív jsem je skoro nenosil, ale nyní jim začínám přicházet na chuť obvzlášt o víkendu či během volna. Lehké, že o nich skoro nevím, přesné a vydrží skoro "cokoliv" 1
mlsoun1 Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června před 10 minutami, MíraMíra napsal: Oranžády Super,moc se mi líbíTo je nějaký microbrand?
mlsoun1 Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června před 29 minutami, childe napsal: Dřív jsem je skoro nenosil, ale nyní jim začínám přicházet na chuť obvzlášt o víkendu či během volna. Lehké, že o nich skoro nevím, přesné a vydrží skoro "cokoliv" To je dobře,daruji Ti na ně nový černý tah
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se