junior300 Odesláno pondělí v 17:00 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:00 před 3 hodinami, tikzot napsal: Mangare Finestrina, Platnerska, Praha ?? V kazdom pripade prudko chutne to vyzera. Aj GMT samozrejme.
tikzot Odesláno pondělí v 17:37 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:37 před 19 minutami, junior300 napsal: Finestrina, Platnerska, Praha ?? V kazdom pripade prudko chutne to vyzera. Aj GMT samozrejme. Tak! Seafood tam je skvělej a připraví Ti i něco mimo menu, jako tohle top rissotto s chobotnicí a gambero rosso
Lukáš3 Odesláno pondělí v 18:47 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:47 před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Už Ti ty přestavby pěkně sypou,Omega,Panerai,kde je Rolex? Omegy už mám dlouho... Na ty jsem šetřil pěkně dlouho . A tohle bohužel nejsou Paneraie. Na ty šetřil teď A rolex na wish listu zatím nemám. Nebo jako jo, ale někde hodně v budoucnu 1
Juraj11 Odesláno pondělí v 18:51 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:51 Skoro je nenosím,ale jsou perfektní Sent from my iPhone using Tapatalk 13 4
AndyAaron Odesláno pondělí v 20:22 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:22 Jake fajne kvarcky mate fcil na pazure? 11
junior300 Odesláno pondělí v 20:50 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:50 před 2 hodinami, tikzot napsal: Tak! Seafood tam je skvělej a připraví Ti i něco mimo menu, jako tohle top rissotto s chobotnicí a gambero rosso Sme tam boli snad v rovnakom case. Ich kavu a nieco sladke k tomu sme si s polovickou nemohli odpustit, ked sme prechadzali cez Prahu.
beerlao Odesláno pondělí v 21:40 Nahlásit Odesláno pondělí v 21:40 Před hodinou, AndyAaron napsal: Jake fajne kvarcky mate fcil na pazure? 5
beerlao Odesláno pondělí v 22:00 Nahlásit Odesláno pondělí v 22:00 (upraveno) Je v tom trochu Geralda Genty DNA na starý Pateky aquanauty nebo nautilusy nebylo ,tak aspoň toto... Teda bylo ale tehdy jsem je prováhal ,a dnes jsou za randál uplnej... Upraveno pondělí v 22:01 uživatelem beerlao Čárka 1
Pozorovatel Odesláno úterý v 02:47 Nahlásit Odesláno úterý v 02:47 Ranní ptáče ..... do Prahy doskáče 3 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se