rekib1 Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července (upraveno) Před hodinou, Jarett napsal: Ano, BoraBora Můj sen…tiše závidím…spíš mě tam limituje ten dostatek času…tak snad v důchodu Upraveno 2. července uživatelem rekib1 1
Kupa54 Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července před 2 hodinami, Tomak napsal: A jak hodnotíš “chybějící” T ? Jestli myslíš tritium, tak to mí nechybí, mají jemnou superluminovu která vydrží svítit celou noc 1
Kupa54 Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července před 57 minutami, Lukáš3 napsal: Rhapsody in Blue. 2
Jarett Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července (upraveno) před 5 hodinami, rekib1 napsal: Můj sen…tiše závidím…spíš mě tam limituje ten dostatek času…tak snad v důchodu My jsme do Polynesie jeli po pěti letech na celý měsíc. Jednak, abych se zklidnil po dvou dnech v letadle a zároveň se mentálně připravil na cestu zpět. Finálně jsme měli 11 různých letů, tak nějakou dobu nechci letiště ani vidět A takový Chorvatsko mám taky rád Upraveno 3. července uživatelem Jarett 16 1
EpsteinBarr Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července před 14 hodinami, bluman napsal: Alebo je to lososova, ci marhulova? Staroruzova. Bol som takto pouceny 7 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se