Prochy68 Odesláno úterý v 12:21 Nahlásit Odesláno úterý v 12:21 před 14 minutami, Stodic napsal: Ráno jsem jel.kolem a teď jdu si Blatny
Prochy68 Odesláno úterý v 12:22 Nahlásit Odesláno úterý v 12:22 Asi odměna za ten včerejší celodenní slejvak 6 3
Divers Odesláno úterý v 12:56 Nahlásit Odesláno úterý v 12:56 (upraveno) Upraveno úterý v 12:56 uživatelem Divers 9 1
Kupa54 Odesláno úterý v 13:07 Nahlásit Odesláno úterý v 13:07 U nás zrovna chvíli přestalo pršet. 10 1
dragys27 Odesláno úterý v 13:27 Nahlásit Odesláno úterý v 13:27 před 30 minutami, Divers napsal: Ty jsou super!! 1
Arthur N. Odesláno úterý v 14:16 Nahlásit Odesláno úterý v 14:16 dcerka mi namalovala tužkou hodinky, vkus mam trochu jinej, ale je to hezky a mily 13 6
Postal80 Odesláno úterý v 14:43 Nahlásit Odesláno úterý v 14:43 před 24 minutami, Arthur N. napsal: dcerka mi namalovala tužkou hodinky, vkus mam trochu jinej, ale je to hezky a mily Náhodou ty brandy. Holka má vkus!! Já zkoušel plecháče. A výborné jsou 4
Divers Odesláno úterý v 14:52 Nahlásit Odesláno úterý v 14:52 1 hour ago, dragys27 said: Ty jsou super!! Děkuji
Greenhornik Odesláno úterý v 15:04 Nahlásit Odesláno úterý v 15:04 před 11 minutami, Postal80 napsal: Náhodou ty brandy. Holka má vkus!! Já zkoušel plecháče. A výborné jsou Pěkné. Já právě zvažuju, kam se posunout dát. Potápky mě nikdy zvlášť nebraly a když už nějaký, tak to byly bondovky. Tyhle hliníkový no AR no date reference se mi líbí a ještě možná víc ta nová Orange. A jestli ještě udělají bílý, tak je asi vyřešeno.
FantasticFabio Odesláno úterý v 15:10 Nahlásit Odesláno úterý v 15:10 před 51 minutami, Arthur N. napsal: dcerka mi namalovala tužkou hodinky, vkus mam trochu jinej, ale je to hezky a mily Super, pěkně se jí to povedlo…. Čmaryky čmaryky …. Tosou pěkny hodinky! 1
Postal80 Odesláno úterý v 15:10 Nahlásit Odesláno úterý v 15:10 před 2 minutami, Greenhornik napsal: Pěkné. Já právě zvažuju, kam se posunout dát. Potápky mě nikdy zvlášť nebraly a když už nějaký, tak to byly bondovky. Tyhle hliníkový no AR no date reference se mi líbí a ještě možná víc ta nová Orange. A jestli ještě udělají bílý, tak je asi vyřešeno. Tak ja ti něco přidám. (Mám cerne keramické Bondovky. Mam je rád. Ale ve srovnání s těma hliníkovýma to sviti a ruší ta červená. S těma oranzadama si myslim to bude podobné. A tyhle Monochrony jsou dle mnohých momentálně více Suby, než Suby) 5 1
Greenhornik Odesláno úterý v 15:20 Nahlásit Odesláno úterý v 15:20 Tak ja ti něco přidám. (Mám cerne keramické Bondovky. Mam je rád. Ale ve srovnání s těma hliníkovýma to sviti a ruší ta červená. S těma oranzadama si myslim to bude podobné. A tyhle Monochrony jsou dle mnohých momentálně více Suby, než Suby)No jasný, rozumím. Jedna věc je, co je eye-catching a co se bude líbit dlouhodobě. Já zas úplně Suby nehledám. Na Omeze se mi ale právě líbí, že se nebojí dělat voloviny a třeba různý easter eggy. Každopádně budu si to muset všechno osahat. Sent from my iPhone using Tapatalk 1
AndyAaron Odesláno úterý v 15:21 Nahlásit Odesláno úterý v 15:21 před 10 minutami, Postal80 napsal: Tak ja ti něco přidám. (Mám cerne keramické Bondovky. Mam je rád. Ale ve srovnání s těma hliníkovýma to sviti a ruší ta červená. S těma oranzadama si myslim to bude podobné. A tyhle Monochrony jsou dle mnohých momentálně více Suby, než Suby) Vypadaji vyborne, ale za me uz je obri ta velikost a taky by konecne mohli reinkarnovat sword hands. Temhle utilitarnim modelum by to vic sedlo nez skeletony. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se