kaktusář Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna ajaj, tady je vidět na co se zaměřuju na prvním místě, hodinky zapatlaný, jak zákon káže! ale květ je čistý!
Kid_A Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Tady před 44 minutami, Kupa54 napsal: Těsně po dešti. ...tady jeste neprselo 12
KAL Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Včera jsem je vytáhl, po dlouhé době, na světlo.. a hned do makovic 8 2
Tomak Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna (upraveno) před 9 minutami, Radek124 napsal: @Tomak Člověče, z Tebe se stal úplný "OWG" Tyhle IWC mě fakt hodně baví, a tak je mám na ruce minimálně 2/3 hodinkového času. Navíc jdou naprosto přesně (tedy po skvělém vyladění chodu u Hanáka ). Jsem o nich pro účely OWG uvažoval, ale nevím, zda je na to keramika ten pravý materiál Upraveno 4. srpna uživatelem Tomak
EpsteinBarr Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Cakanie v aute moze mat rozne podoby...a nemusi to byt otrava. 7 1
Kid_A Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 1 minutou, Radek124 napsal: Orobinec Krasa:) hodily by se mi do komba - manual a automatic:)))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se