Jemi Odesláno sobota v 14:59 Nahlásit Odesláno sobota v 14:59 Tak mi je někdo zabavil a nutno říci, že mu sluší 4 1
FantasticFabio Odesláno sobota v 15:29 Nahlásit Odesláno sobota v 15:29 před 29 minutami, Jemi napsal: Tak mi je někdo zabavil a nutno říci, že mu sluší Jasný, jdou mu ke škandám …..čili šlím , popřípadě i kšandám….. 1 1
FantasticFabio Odesláno sobota v 15:31 Nahlásit Odesláno sobota v 15:31 před 4 hodinami, Prochy68 napsal: Slepej jak poleno s třesoucíma se rukama, na makro už to není Na Makro se vyprdni …. Mikro je lepší ….viz Micro Praha 2025
Klub300 Odesláno sobota v 15:56 Nahlásit Odesláno sobota v 15:56 před 3 hodinami, FantasticFabio napsal: Vím že jsou i hodinky od Subaru a párkrát sem na ně na netu koukal ….. je fakt že nejsou tak hezký jako tyhle Seika !!!! Subaru mám rád a posledních 11 let v nich spokojeně jezdím, ale hodinky mám raději přecejenom z jiných stájí 1
bohus76 Odesláno sobota v 16:12 Nahlásit Odesláno sobota v 16:12 před 5 hodinami, Kupa54 napsal: U nás mlha. Tady taky padající mlha,sychravo a vlezlo. Máš to fajn Pavle. 1 1
ivok Odesláno sobota v 21:25 Nahlásit Odesláno sobota v 21:25 NORQAIN Independence Wild One Skeleton Purple Limited Edition 2 1
chief Odesláno sobota v 21:36 Nahlásit Odesláno sobota v 21:36 Stará pravda chronomagora říká, že když prodáš něco co si měl rád, stejně si to koupíš znova Stýskalo se mi po kalhotkových budget potápkách. Takové ty tůlové jebky na léto, gada watch. Ten layout, indexy a look & feel je u těchto mnohem hezčí, než u starších modelů. Citizen Promaster BN0261-51E ideální velikost na cesty 40.55mm, L2L 47.5mm, tloušťka 11.69mm Parádní lume, safír, solar (eco-drive), certified diver’s watch 200m, šroubovací korunka (signed), výsuvnej (on the fly) micro adjustment u náramku, a otočná luneta jde parádně chytnout. Není to žádná ošizená mini hranka jako u některých nablýskaných desk dajverů. Tohle za zhruba osmičku je sci-fi deal 5 2
Vir Odesláno včera v 00:20 Nahlásit Odesláno včera v 00:20 Mam rád kyklopa na hodinkách, protože už vidím 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se