Prochy68 Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června před 1 hodinou, FantasticFabio napsal: No ty se rozmazluješ Sebe? Snad je ne?
mlsoun1 Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 1
edas Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
FantasticFabio Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června před 13 minutami, Prochy68 napsal: Sebe? Snad je ne? Aha … a kdo se bude po nasazení na ruku kochat ? 1
Frantik Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června před 58 minutami, Prochy68 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak vítej do klubu 1
Prochy68 Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června před 25 minutami, Frantik napsal: Tak vítej do klubu Několikrát jsem je zvažoval, pak zase nebyly a teď jsem je vzal z Japonska
Jeronimo Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Po hovězím víkendu rybí pondělí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
paya01 Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Tak ještě jednu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Lukáš3 Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Dnes jsem vyvětral PAMY Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
ladvach Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Vypadá jako Mao, ale není to Mao Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Frantik Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června před 1 hodinou, Prochy68 napsal: Několikrát jsem je zvažoval, pak zase nebyly a teď jsem je vzal z Japonska Ja je čtyřikrát zvažoval a čtyřikrát koupil :-)))) 1 1
Greenhornik Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Dneska na bakalářských státnicích jsem stihl udělat jen tuhle fotku, ale aspoň něco Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
mlsoun1 Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června před 3 hodinami, edas napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Díval jsem se bez brýlí a už jsem četl SAWC a ono je to něco jiného 1
Radek124 Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Ke státnicím na slušňáka (nikoho jsme nevyhodili) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 14 1
Prochy68 Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Filip eM Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Začal sem před létem sypat, hlavně teda koblihy cukrem a vajca fazolou… objem dělá dojem .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
scottsdale Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Prochy68 Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června před 1 hodinou, shaggy napsal: Pane pane, kolka bije? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já bych si ty hodinky pořádně držel, to už je organizovaná skupina 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se