mlsoun1 Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Před hodinou, Vit napsal: SEIKO TUNA a tuleň ušatý krátkoploutvý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já ho miluji,mám fotku jeho a mého v digi rámečku 2 1
mlsoun1 Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července A už dám pokoj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1
dragys27 Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 4
Prochy68 Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Spok Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 3
Vit Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: A už dám pokoj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty mi budeš muset příležitostně ukázat. Dovolil jsem si malou úpravu, vrátil jsem sluníčko na oblohu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 3 1
FantasticFabio Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: A už dám pokoj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dobrýýý oranžády !!!! 1 1
MilosDv1 Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července před 2 hodinami, scottsdale napsal: Ahoj,aby som tomu rozumel to bol standartny servis po X rokoch,alebo reklamacia?Kedy boli hodinky kupovane? Dakujem Ahoj, po dvou letech a kousek bohužel reklamace - chod mi v rezervě vydržel například 8-12h po natažení strojku. Nevím čím to bylo, ale nejspíš smůla…:-) Také mě to dost zklamalo každopádně jsem byl rád, že mi to uznali na prodlouženou garanci hodinek. Jsem rád, že nyní je vše bezproblemů a fungují skvěle… Přijde mi, že lépe než kdy předtím. Miloš
Klub300 Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Den kochání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 3
ladvach Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Fotky sice nic moc, ale ten lak na tom ciferníku je krása sledovat, jak se mění. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
Peta M Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 2
Prochy68 Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
mlsoun1 Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července před 27 minutami, Peta M napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Béčka jsou béčka,ale dobrý to máte pane
Jeronimo Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1 1
FantasticFabio Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července před 4 minutami, Jeronimo napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Soudě podle velikosti volantu , tipuju Porsche autobus 2
MilosDv1 Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
gunman Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Dnes na výletě červenou Škoda 100, Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 2
Peta M Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Béčka jsou béčka,ale dobrý to máte pane Děkuji
scottsdale Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se