childe Odesláno středa v 14:31 Nahlásit Odesláno středa v 14:31 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 15
Micey Odesláno středa v 14:52 Nahlásit Odesláno středa v 14:52 Jo, taky je to tady prima. Korytnacku jako @FiXilVer jsem bohuzel nezachytil, jen zelvu:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 8
Vit Odesláno středa v 15:49 Nahlásit Odesláno středa v 15:49 Před hodinou, childe napsal: před 17 minutami, patprom napsal: Konečně prší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Závist, u nás na Slovácku furt nic. 1
kaktusář Odesláno středa v 15:55 Nahlásit Odesláno středa v 15:55 před 3 minutami, Vit napsal: Závist, u nás na Slovácku furt nic. to je na nic. já jel dnes na vyšetření do prahy a celou cestu zataženo a kousek od prahy začal déšt a pršelo tak nějak furt, odjížděl jsem po třetí a vytrvalej déšť... snad to k vám taky nakonec dorazí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1
Jehlan Odesláno středa v 15:57 Nahlásit Odesláno středa v 15:57 Právě teď, kaktusář napsal: to je na nic. já jel dnes na vyšetření do prahy a celou cestu zataženo a kousek od prahy začal déšt a pršelo tak nějak furt, odjížděl jsem po třetí a vytrvalej déšť... snad to k vám taky nakonec dorazí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kéž by, i ten trávník už není úplně "Angličan" 2
Vit Odesláno středa v 16:05 Nahlásit Odesláno středa v 16:05 před 6 minutami, kaktusář napsal: to je na nic. já jel dnes na vyšetření do prahy a celou cestu zataženo a kousek od prahy začal déšt a pršelo tak nějak furt, odjížděl jsem po třetí a vytrvalej déšť... snad to k vám taky nakonec dorazí... Ty mě taky štveš ... Asi po vzoru Cimrmanů zakážeme diskuze o vodě a fotky s dešťovou tématikou ... 3
bohus76 Odesláno středa v 16:16 Nahlásit Odesláno středa v 16:16 Už mě s tím deštěm neserte,jinak na vás pošlu Frantu Pořád sucho jak na Sahaře 1
Horhe Odesláno středa v 16:43 Nahlásit Odesláno středa v 16:43 (upraveno) Narychlo něco k velký louži Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. i Upraveno středa v 16:44 uživatelem Horhe 8 1
kaktusář Odesláno středa v 16:49 Nahlásit Odesláno středa v 16:49 před 40 minutami, Vit napsal: Ty mě taky štveš ... Asi po vzoru Cimrmanů zakážeme diskuze o vodě a fotky s dešťovou tématikou ... nicméně jsem to myslel tak, že si přeji, aby ten déšť k vám dorazil...podle radarů jsem měl pocit, že by to mělo dnes vyjít. 1
Prochy68 Odesláno středa v 16:52 Nahlásit Odesláno středa v 16:52 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
ouskavl Odesláno středa v 17:13 Nahlásit Odesláno středa v 17:13 Celej den blbě datum. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
matyw Odesláno středa v 17:14 Nahlásit Odesláno středa v 17:14 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jeronimo Odesláno středa v 17:20 Nahlásit Odesláno středa v 17:20 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
bohus76 Odesláno středa v 17:22 Nahlásit Odesláno středa v 17:22 před 32 minutami, kaktusář napsal: nicméně jsem to myslel tak, že si přeji, aby ten déšť k vám dorazil...podle radarů jsem měl pocit, že by to mělo dnes vyjít. Prší,konečně prší..... 1 1 1
Vit Odesláno středa v 17:35 Nahlásit Odesláno středa v 17:35 (upraveno) před 46 minutami, kaktusář napsal: nicméně jsem to myslel tak, že si přeji, aby ten déšť k vám dorazil...podle radarů jsem měl pocit, že by to mělo dnes vyjít. Já to pochopil, to byla jen taková sranda z mé strany. Děkujeme za přímluvy, teď začalo pršet. Upraveno středa v 17:42 uživatelem Vit 1
FantasticFabio Odesláno středa v 17:46 Nahlásit Odesláno středa v 17:46 před 31 minutami, ouskavl napsal: Celej den blbě datum. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale hodinky máš parádní …. 1
ATOM Odesláno středa v 19:13 Nahlásit Odesláno středa v 19:13 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1
tikzot Odesláno středa v 19:29 Nahlásit Odesláno středa v 19:29 Po dešti je to paráda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
Greenhornik Odesláno středa v 19:51 Nahlásit Odesláno středa v 19:51 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se