tikzot Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Teda né úplně na ruce no Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 4 2
ladvach Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Titanové. A ta lum na nich je nádhera. Zrovna zašlo slunko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 3
laroaz Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna před 21 minutami, tikzot napsal: Teda né úplně na ruce no Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To si vyloženě žádá o vytvoření nového vlákna "Co máte právě na....."
Pan_Roman Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Hodinky super , vo tom žádná ! Jen nechápu to barevné zakončení vteřinovky-sekundovky ….. to mi přijde divný Hodinky jsou k příležitosti Commonwealth games, tak tam asi tu růžovou neměli kam jinam nacpat 1 2
Monolith Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 1
childe Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
Harwey Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna před 3 hodinami, M@chino napsal: … dnes Pepsi Seiko … JDM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tie su paradne do*****e, spatinovane:) 4
FantasticFabio Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna před 2 hodinami, Pan_Roman napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale jsou fotogenické Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To jo !!!! 1
tikzot Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna před 3 hodinami, laroaz napsal: To si vyloženě žádá o vytvoření nového vlákna "Co máte právě na....." mám v hlavě projekt- WATCHES & ASSES 4
FantasticFabio Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna před 2 hodinami, Pan_Roman napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale jsou fotogenické Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo to jsou !!!!
misoo Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna před 10 hodinami, kaktusář napsal: děkuji mám z nich radost v onyxu již mám objednaný orig. tah, tak jsem zvědav, jak to s ním bude vypadat. zatím se mi líbí tak nějak na všem Orig tah je vzdy super. Cinky uz dufam zacinas dvihat Pekne by im isiel aj hnedy remen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1 2
kaktusář Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Před hodinou, misoo napsal: Orig tah je vzdy super. Cinky uz dufam zacinas dvihat Pekne by im isiel aj hnedy remen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ano všechno bude problém je, že si přesně uvědomuji tu váhu kovu, ale kov se mi líbí a tak to dopadne tak, že to budu furt měnit, až zas strhnu ty šroubovací stěžejky. takže asi nakonec skončím s tou kůží a tah bude ve skříňce s pocitem, že je mám kompletní 1
petr4612 Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna (upraveno) Arniovky a džungle do které prostě patří... (Papilonia) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. srpna uživatelem petr4612 5
chief Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Do dnešní nepohody něco odolného Master of G - Mudmaster Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
misoo Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna před 8 hodinami, M@chino napsal: … dnes Pepsi Seiko … JDM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Wow. Toto sa da kupit, alebo je to nejaka specialitka? 3
Noname66 Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Dobré ráno! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Vortex-Tempus Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
Tomak Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se