Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Před hodinou, bohus76 napsal:

Si rejpal a navíc si furt někde fuč,tak je to těžké.... Někdo říkal, že nejsme malé děti... ale jsme...

Lepší to se mnou prostě nebude😃Půjčíš mi je na Vánoce na pokochání a budu spokojen jak malý chlapeček na pískovišti🙂

• Haha 2
Odesláno
před 38 minutami, Pan_Roman napsal:

Perfektní volba, tadle kombinace jim fakt slusi

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 13
  • Dát hlas 2
Odesláno

A ještě pár Japonců z PH ☀️

• Like 6
Odesláno
před 7 minutami, Noname66 napsal:

Jak dlouho se na ně čeká? 

Pry krátce🤷‍♂️, ale po několika mesicich me nedockavosti se objevily u Jardy a ja nevahal a jel jsem si pro ne. 
za me dost opomijeny model a nazivo pusobi stokrat lepe nez na fotkach.

Odesláno
před 25 minutami, Filip eM napsal:

Pry krátce🤷‍♂️, ale po několika mesicich me nedockavosti se objevily u Jardy a ja nevahal a jel jsem si pro ne. 
za me dost opomijeny model a nazivo pusobi stokrat lepe nez na fotkach.

Krátce? Od Bechyněho se mi letos ozvali po skoro 2 letech ... ale to už jsem měl Milgy od @KFL. A jsem rád, ještě o něco lepší Rolex pro ty co Rolex z různých důvodů nemusí 😉. Ale Air King by byla moje druhá volba 👍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...