TomasOris Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasOris Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 před 3 hodinami, Gustaf napsal: Dobře ty, Franto.. paráda Jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasOris Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 před 8 minutami, TomasOris napsal: Jinak Vás všechny zdravím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 @Frantik dobre Ty @M3maniac no tak ty jsou libový…Silverstone je pecka snad ve všech barvách… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 12 hodinami, Frantik napsal: Dobřé Už s nimi také jedeš, alespoň třetí vztah ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Ja uz nic raději nepočítám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Jde se ke strojům:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 koukám na to teď večer se skleničkou armagnacu v ruce a říkám si, Tahle fotka má atmosféru fakt dobrýDěkuji oane Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Dneska Archimede a zelene comboSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Cekam na balicek, takze neco, co pak strcim do kapsy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Neska prcky, snad po roce na ruce… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 11 hodinami, Karussell napsal: @Frantik dobre Ty @M3maniac no tak ty jsou libový…Silverstone je pecka snad ve všech barvách… Díky kámo, to byl zas příběh jak jsem se k nim dostal . Jak se mi kdysi nelibily tak jsem z nich teď odvařenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 12 hodinami, TomasOris napsal: Moc hezký kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Dnes mi dorazily Red Wing 875 a myslím, že docela barevně pasují k ciferníku. Nakonec tyhle Suby jsou jen o pár let mladší než doba po jakou se vyrábějí RW Moc Toe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Leštěnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 2 hodinami, warann napsal: Cekam na balicek, takze neco, co pak strcim do kapsy. Balicek dorazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 10 minutami, warann napsal: Balicek dorazil. Maro krasny jsou. Ja nudu v Brně. A tomu městu se musí přiznat že ať je jaký chce tak kafe a slušny vino dostanes všude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasOris Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Před hodinou, michalval napsal: Moc hezký kousek! Moc děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 @foldes Dik. Bohuzel jsem musel hned odejit tak jen jeden rychlocvak a ani jsem nemel cas je lip prohlidnout, ale na prvni pohled vse ok. A tah se vsema dilkama, takze vecer mam sanci jej se svou sikovnosti pokrtit az to budu zkracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se