Jiřina Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Převlékl jsem je. A musím říci, že tahle horčice je super! Řemínek modifikován - výměna ze leštěné komponenty a decentní sponu. Ale jinak je super a i kdyby někdo hledal, tak Strapshop. https://www.strapshop.cz/kozene-nato-zulu/nato-premium-kuze-bezova Měl jsem je a neměl je prodávat Jim ale sluši asi všeSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 V 12. 2. 2022 v 8:29, Vit napsal: Sakra chlape, tys chytl nějakou druhou mízu či co ... (krása, moc gratujuju) ------------------------------------------------------------- U mě jedna ručka netleská Zdravím kolegu jednoručkáře. Favre-Leuba Harpoon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Na vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Vlnečky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasOris Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Je čas na pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasOris Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 27 minutami, Radik napsal: Vlnečky Tento pohled uklidní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasOris Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 11 hodinami, michalval napsal: Dnes mi dorazily Red Wing 875 a myslím, že docela barevně pasují k ciferníku. Nakonec tyhle Suby jsou jen o pár let mladší než doba po jakou se vyrábějí RW Moc Toe. Perfektní kombinace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 9 hodinami, villain83 napsal: Zdravím kolegu jednoručkáře. Favre-Leuba Harpoon. Zdravím, ale ty tam máš nějakou druhou pidiručku ne? -------------------------------------------- Já furt jen s jednou ručkou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 No, ona je to spíš taková šipka (vteřinovka), než ručka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 55 minutami, villain83 napsal: No, ona je to spíš taková šipka (vteřinovka), než ručka... Tak to jo. To bílé mezikruží je samostatně se otáčející GMT nebo je to vnitřní luneta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 (upraveno) Ne, to indikuje hodiny. Minuty jsou klasika, vterinovka je ta sipka. Takze na ty moji fotce je 7 hodin a 9 minut. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3Df5SavTOHH5Y&ved=2ahUKEwjzxKGb14P2AhWpQ_EDHabPCHk4ChD4lAd6BAgFEAE&usg=AOvVaw0azxXDJCKFXm45uGRGAshr Upraveno 16. února 2022 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Týden spolu a radost neopadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polak Tomas Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Já je prostě musel koupit zpět :-)). Po ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Pěkné to máte, já poslední tři dny furt tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlik Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Já je prostě musel koupit zpět :-)). Po ......ty jsi nepoučitelný pacient, co?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Před hodinou, M3maniac napsal: Pěkné to máte, já poslední tři dny furt tyto. Pro mě jedny z nejhezčích vintážek! I když tenhe cifr už má "patiny" příliš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 (upraveno) před 13 minutami, michalval napsal: Pro mě jedny z nejhezčích vintážek! I když tenhe cifr už má "patiny" příliš... Ano má patiny příliš, ale mě právě ona učarovala a ve spojení se strojkem po celkovém servisu a rozborky na prvočinitele u anglického hodináře s 20 fotografiemi bylo rozhodnuto. Upraveno 16. února 2022 uživatelem M3maniac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se