Badalucio Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 Díky kluci, Heuerky jsem zatím nesundal :-)Odesláno z mého RMX2086 pomocí Tapatalk
tombas Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 před 16 hodinami, HondzaX napsal: Sinn Ty jsou parádní! Salmon dial?
HondzaX Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 @tombas jj, salmon dial. Navíc plastové sklo
Peta M Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 Ty Wempe se velice dobře nosí, navíc při pohledu na ně se ještě pořád kochám, někdy tak moc, že se zapomenu podívat, kolik je vlastně hodin. Co vám budu vykládat, to všichni moc dobře známe
Powerslave Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 Moje první digitálky s černým displejem, vypadá to hezky ale čitelnost je o dost horší
M3maniac Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 před 2 hodinami, Peta M napsal: Ty Wempe se velice dobře nosí, navíc při pohledu na ně se ještě pořád kochám, někdy tak moc, že se zapomenu podívat, kolik je vlastně hodin. Co vám budu vykládat, to všichni moc dobře známe Fakt se povedly, mi pořád připomínají oysterquartzy
Akam Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 (upraveno) před 3 hodinami, financ napsal: Furt s ptákem Davide, luxusní fotka, ptáka ti závidím Upraveno 3. března 2022 uživatelem Akam
M3maniac Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 před 3 hodinami, financ napsal: Furt s ptákem Pěkná decentní limitka
financ Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 před 16 minutami, Akam napsal: Davide, luxusní fotka, ptáka ti závidím Diky, to slyším často
DarylVanHorne Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 @financ Nevěřím, že to píšu, ale.. Máš krásnýho ptáka
Akam Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 před 56 minutami, M3maniac napsal: Moc pěkné seika co to je za rok? tak tos mě zaskočil, musím mrknout na sernambr to sou ty impulsivní nákupy no... ale staré nebudou...
financ Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 před 41 minutami, DarylVanHorne napsal: @financ Nevěřím, že to píšu, ale.. Máš krásnýho ptáka Dekuju. Diky všem. Jsem pyšný na svého ptáka
DarylVanHorne Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 před 9 minutami, financ napsal: Dekuju. Diky všem. Jsem pyšný na svého ptáka To je v pořádku, ale já mluvím/píšu o hodinkách
M3maniac Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 Před hodinou, Akam napsal: tak tos mě zaskočil, musím mrknout na sernambr to sou ty impulsivní nákupy no... ale staré nebudou... ja hádám ze 90ky?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se