Wanderer Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 před 10 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Modre alebo zelene? Vrchní fotka nádheraJá speedy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 @M3maniac- ty jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 (upraveno) před 7 hodinami, M3maniac napsal: Vrchní fotka nádheraJá speedy. Paráda! ----------------------------- Já staré, otlučené, s ohnutou minutovkou ... Upraveno 29. března 2022 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 před 53 minutami, Tikal napsal: Co to je prosimtě za kousek? Stalinovy Omegy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navrom Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Před hodinou, Vit napsal: Co to je prosimtě za kousek? Stalinovy Omegy? To bych na ruku nikdy nevzal Omega "Red star" aka "Teddington" v "Jumbo" zlaceném originálním pouzdru /s origo korunkou/ o průměru 38,5mm značeném 2501-1. Uvnitř tepe zlacený strojek 30T2 . Jedná se o rok 1947 Zlatá, nebo červená hvězda použitá pod logem Omega znamená, že tyto hodinky (určené pro brazilský trh) mají stejný kalibr jako hodinky, které překonaly všechny rekordy na soutěži přesnosti v Kew-Teddington v roce 1940. Omegy s 30T2 jsem chtěl už delší dobu, ale chtěl jsem velké pouzdro a nějaký zajímavý cifr. Nakonec jsem se dočkal a jsem zase chvilku spokojený parchant. Řemen z pštrosí nohy jsem si v návalu nadšení spáchal sám, protože nebylo čas čekat, musely na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 před 54 minutami, Tikal napsal: To bych na ruku nikdy nevzal Omega "Red star" aka "Teddington" v "Jumbo" zlaceném originálním pouzdru /s origo korunkou/ o průměru 38,5mm značeném 2501-1. Uvnitř tepe zlacený strojek 30T2 . Jedná se o rok 1947 Zlatá, nebo červená hvězda použitá pod logem Omega znamená, že tyto hodinky (určené pro brazilský trh) mají stejný kalibr jako hodinky, které překonaly všechny rekordy na soutěži přesnosti v Kew-Teddington v roce 1940. Omegy s 30T2 jsem chtěl už delší dobu, ale chtěl jsem velké pouzdro a nějaký zajímavý cifr. Nakonec jsem se dočkal a jsem zase chvilku spokojený parchant. Řemen z pštrosí nohy jsem si v návalu nadšení spáchal sám, protože nebylo čas čekat, musely na ruku Paráda, děkuju za info. Zaujala mě zmínka o Tissotu (viz poslední řádek). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Dnes Orient... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Seamastery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Jedna včerejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Před hodinou, dragys27 napsal: Dnes Orient... sú skvelé asi tiež budem potrebovať multi eyar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 @AKUC Děkuji. V létě to bude rok, co je mám a stále mě fascinují a baví. Koukám na ně často a rozhodně ne proto, abych zjistil kolik je hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se