LovecK Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Odesláno 30. března 2022 před 43 minutami, Karussell napsal: Tak jsem to pustil a je to fakt peklo Hodiny to trošku vylepšujou Jestli jen audio, tak je to 1/2 zážitek, nutno vidět klip - YouTube já čekal kdo se chytí
M3maniac Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Odesláno 30. března 2022 před 13 hodinami, milomac napsal: Chlapi díky, na jednu stranu jsem se nemohl dočkat, ale na druhou stranu určité obavy tu jsou . Všechno se odvíjí od zdraví, osobní kondice a v tomhle směru se začínám tak nějak sypat. Ale snad to ještě nějaký ten rok vydrží tak, abych se nestal pravidelným zákazníkem zdravotnických zařízení . I já se připojuji s gratulací, teď už se snažit jen ,, no stres “
M3maniac Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Odesláno 30. března 2022 Dnes mé první lepší … Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DarylVanHorne Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Odesláno 30. března 2022 Před hodinou, M3maniac napsal: Dnes mé první lepší … Všechny tvé jsou super Některé asi i lepší, než tyhle Ale jsou parádní, to určitě. Tak ať dělají radost stejně jako ty staršího data. Fakt dobrá kolekce
milomac Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Odesláno 31. března 2022 před 8 hodinami, M3maniac napsal: I já se připojuji s gratulací, teď už se snažit jen ,, no stres “ Díky, chtěl bych už od teďka, jak se říká, brát všechno s nadhledem, ale povahu moc na to nemám ... Ale budu se snažit být .
M3maniac Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Odesláno 31. března 2022 Díky, to máš tak, když nevěříš našemu důchodovému systému
M3maniac Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Odesláno 31. března 2022 To bylo pro Daryla Ty musíš věřit
Vit Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Odesláno 31. března 2022 LÜM-TEC B19 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Odesláno 31. března 2022 Rolby na ruce, gumáky na noze… někdy se to sejde… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Odesláno 31. března 2022 Kolem té bradavice je pořád bordel, to je hrozný zlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dragys27 Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Odesláno 31. března 2022 @Vit Jsou to parádní hodinky. Líbí se mi i kombinace s řemenem z přírodních listů. Super! Já vytáhl do práce "typické kacelářské" Casio PRT-B50 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ragu Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Odesláno 31. března 2022 před 23 minutami, shewcza napsal: Kolem té bradavice je pořád bordel, to je hrozný zlo. Ale jinak moc hezkej kousek, fakt závidím, bral bych je hned. Pamatuju si jak cca dva tři roky zpátky ležely v inzerci bez zájmu za hubičku...doteď se mlátím do hlavy.
Spok Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Odesláno 31. března 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Odesláno 31. března 2022 před 23 minutami, ragu napsal: Ale jinak moc hezkej kousek, fakt závidím, bral bych je hned. Pamatuju si jak cca dva tři roky zpátky ležely v inzerci bez zájmu za hubičku...doteď se mlátím do hlavy. Díky, za kolik se prodávaly? Nevzal je nakonec Prishera?
Arthur N. Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Odesláno 31. března 2022 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Odesláno 31. března 2022 Bicolor se vrací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Odesláno 31. března 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Odesláno 31. března 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Postal80 Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Odesláno 31. března 2022 80 hodinovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
junior300 Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Odesláno 31. března 2022 70 hodinovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se