Spok Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 před 48 minutami, DarylVanHorne napsal: Ta 0 místo 12ky mě baví, také jsem po nich koukal, bohužel už se skoro nedají sehnat... Ono se jich ani moc neprodalo, nebyl to zrovna populární model, ale pokud je seženeš, tak litovat nebudeš, mam je po druhé:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Dnes je vezmu na tandemový seskok padákem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Dnes japonské Combo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twisp Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Všem Arnoldům zdar Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Včera digi outdoor Suunto na Sněžku, tak dnes letní automaty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 @twisp Krutá fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 před 17 hodinami, Sphinxx napsal: Děkuji, jsem rád, že se líbí. Děkuji za pochvalu, pokud jde o to srovnání, až půjdu kolem prodejny se Seiky, hodím je ze srandy na ruku. Líbí se mi ten modrý číselník, ten je super. Budou ti malé, pokud se ti líbí cifr, mrkni i na tyto MONSTRA LE . před 2 hodinami, Kid_A napsal: super, vite, sednou ti! Děkuju Jirko. --------------------------- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Dnes JUMBO 1974 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 V 22. 7. 2022 v 14:13, financ napsal: Jeste lepší. kdysi jsem to šlapal s děckem v sedačce. Celou cestu jsem přemýšlel, jestli bude lepší být rozvedený, nebo vdovec (výlet vymyslela manželka) No tyvole! Na téhle cestě je úsek, kterej slovu "kolmo" dávává poměrně hořkou pachuť... A to nemluvím o té poslední fázi na štěrku s "meliorákama". Se sedačkou by mi to hodně nevyhovovalo. Tohle mi někdo naordinovat, tak se neznám... (v duchu samozřejmě). Mně stačilo, že jsem vezl 4 piva (jel jsem s tchánem, bylo horko a nechtěl jsem se spoléhat na bufet pod rozhlednou...). Na druhou stranu, "melioráky" jsem si na cestě dolů pěkně odskákal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveSty Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Moje první Seiko divery a pořád mě baví, hlavně ta modrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 O začátku května pořád stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Aspoň někdo mi doma obdivuje moje nové rolby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 SKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 před 10 hodinami, Radek Cigi napsal: O začátku května pořád stejně. Teda ty svítěj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 před 10 hodinami, vonmisses napsal: Aspoň někdo mi doma obdivuje moje nové rolby Tyvoe dost dobrý!! Bicolor a Chicken run. To tu ještě nebylo. Super fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Mladej Cimrman a mladá Zora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se