Lukáš3 Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2023 před 4 minutami, Radik napsal: Já jsem taky nedávno akvíroval - sice jsem to tak rychle nečekal, myslel jsem, že bude můj prosík odmítnutý, ale o to víc mě to potěšilo a zatím se na ruce drží Taky moc pěkný !!
Kex Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2023 před 4 hodinami, Ondrais napsal: Jsem lehce zklamanej. Myslel jsem si ze budu mit obhajitelnej duvod koupit COSC hodinky, a ty proklety marinemastry mi jedou 0s/d. Co mam delat? Blby, co? Ale hodinky jsou to kraaasny.
M3maniac Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2023 V 17. 1. 2023 v 15:06, Jeronimo napsal: Po roce na ruce. Tak to jsme na tom stejně, jsem dlouho nepotřeboval mé pracovní hodinky na špinavou práci Ale vypadají dobře. Hodně muziky za málo peněz.
bluman Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2023 (upraveno) 8 hours ago, Spok said: 4 hours ago, Lukáš3 said: Nová akvizice Super remene chalani, tym hodinkam to moc slusi . Co je to zac? Ja som skusal taketo nieco. Sice na tom nylone (ci co to je) boli asi najpohodlnejsie, ale chcelo by to predsa len nieco kusok elegantnejsie. Tie vase su lepsie Upraveno 18. ledna 2023 uživatelem bluman
Jeronimo Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2023 před 11 hodinami, M3maniac napsal: Tak to jsme na tom stejně, jsem dlouho nepotřeboval mé pracovní hodinky na špinavou práci Ale vypadají dobře. Hodně muziky za málo peněz. Přesně tak
Lukáš3 Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2023 před 8 hodinami, bluman napsal: Super remene chalani, tym hodinkam to moc slusi . Co je to zac? Ja som skusal taketo nieco. Sice na tom nylone (ci co to je) boli asi najpohodlnejsie, ale chcelo by to predsa len nieco kusok elegantnejsie. Tie vase su lepsie No mě se na to ani nechce úplně odepisovat ... Je to Ali řemen . Ale je super
Spok Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2023 před 10 hodinami, bluman napsal: Super remene chalani, tym hodinkam to moc slusi . Co je to zac? Ja som skusal taketo nieco. Sice na tom nylone (ci co to je) boli asi najpohodlnejsie, ale chcelo by to predsa len nieco kusok elegantnejsie. Tie vase su lepsie Je to Morellato parkour
krutor Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2023 Slavnostni 1000. prispevek a jeste vysel na moje narozeniny. Skoda ze 5. rok vyroci na foru je az za 3 tydny. Tak diky a snad to tady jeste dlouho vydrzi.
Akam Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2023 před 10 minutami, krutor napsal: Slavnostni 1000. prispevek a jeste vysel na moje narozeniny. Skoda ze 5. rok vyroci na foru je az za 3 tydny. Tak diky a snad to tady jeste dlouho vydrzi. Gratulace, máš je perfektní!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se