Kid_A Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 před 12 minutami, lindys napsal: Tsi fole, já jsem se ostejchal jít na houby se Sinnama, že je to do lesa zbytečný a vzal jsem radši Géčka přičemž mezitím místní zasloužilí členové chodí na houby s IWC Na zelený kůži jsem je ještě neviděl, vypadá to tak netradičně hezky. Nekacim s nima stromy, ale na to nase houbareni je to v cajku:) zelena je na miru od Rasti a je to naprostej top. Lepsi nez iwc origo.
Kid_A Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 před 3 minutami, Pivas napsal: No date byly vzdycky vzacnost:) (nez zacnou letos chrlit ty no date 39tky)
Pivas Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 @Kid_A- 39ky budou super,ale ja uz zustanu u větších
Kid_A Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 (upraveno) před 1 minutou, Pivas napsal: @Kid_A- 39ky budou super,ale ja uz zustanu u větších beztak ty 39 budou pro damskou ruku, stejne jako BB54. Zadnej soudnej chlap by to nevzal na ruku Upraveno 2. září 2023 uživatelem Kid_A
kolky87 Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 Trošku popršalo na hulkyOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku
horskjan Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 Poslední letní víkend s knihou na chalupě...
Vit Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 (upraveno) před 1 hodinou, Jeronimo napsal: Pořád Polárky, už by to chtělo změnu. Sedíti perfektně, ale rád ti od nich pomůžu ... ---------------------- Já CERTINA DS First Upraveno 2. září 2023 uživatelem Vit
Jeronimo Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 před 13 minutami, Vit napsal: Sedíti perfektně, ale rád ti od nich pomůžu ... ---------------------- Já CERTINA DS First Třeba na to někdy dojde. Tohle tryčko jsem měl na sobě minulý týden.
chief Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 Když jsem je měl nový dělali po týdnu asi 2s.Teď jdou po 10 dnech přesně na vteřinu.Je tohle vůbec možný? Ten nový Powermatic je nějak brutálně přesný.Sent from my iPhone using Tapatalk
FiXilVer Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 (upraveno) Před hodinou, nizkotucnytvaroh napsal: Zpátky do reality-> U1 su paradne, vzhlad a farba ruciciek je skvela Inak ako sa drzi biely kaucuk? Myslim ci sa rychlo nezaspini a ci sa da dobre umyt edit: az teraz som si vsimol ze na lunete je 18. 39. 42. atd minuta vyznacena cervenou farbou. Ma to nejaky vyznam ktory nevidim? Upraveno 2. září 2023 uživatelem FiXilVer
nizkotucnytvaroh Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 @FiXilVer Díky ! Jsou výborně čitelné a první 44mm hodinky, které se skvěle nosí. Zatím mám ten kaučuk týden, bral jsem ho do Francie, koupačky, běhání po horách, je to super pohodlné, a nešpiní se - zatím. Původně byly všechny indexy mezi červené (mimo 0-15) ale zub času, se na nich podepsal jinak je to klasické odečítání času ponoru.
FiXilVer Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 před 9 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: @FiXilVer Díky ! Jsou výborně čitelné a první 44mm hodinky, které se skvěle nosí. Zatím mám ten kaučuk týden, bral jsem ho do Francie, koupačky, běhání po horách, je to super pohodlné, a nešpiní se - zatím. Původně byly všechny indexy mezi červené (mimo 0-15) ale zub času, se na nich podepsal jinak je to klasické odečítání času ponoru. Ano, maju relativne kratke nozicky, to isto s nositelnostou pomaha. Otvoril som si obrazok U1 na Sinn webstranke. Ta luneta sa fakt celkom vylupala. Ale no, neskodi im to. Aj takto je to zaujimave na pohlad
nizkotucnytvaroh Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 @FiXilVerZa mě jim to dává patinu, koneckonců, těch 1000m asi stejně nevyužiji Každopádně luneta chodí sametově, antireflex taky drží, dělají mi prostě radost, a tak to má být.
Maxel Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 před 7 hodinami, Pivas napsal: Dost dobrý! Novinka?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se