Lukáš3 Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Odesláno 1. září 2023 Dnes dorazily nový strapy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nizkotucnytvaroh Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Odesláno 1. září 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Odesláno 1. září 2023 před 13 minutami, Lukáš3 napsal: Dnes dorazily nový strapy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Perfekt
Lukáš3 Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Odesláno 1. září 2023 před 12 minutami, Kid_A napsal: Perfekt Díky... Čerpal jsem inspiraci na správném místě Ale aby to bylo perfektní, chtělo by to na ten strap ještě IWC pilotky ...
Gustaf Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Odesláno 1. září 2023 před 32 minutami, DarylVanHorne napsal: @Gustaf a @Kid_A evidentně si rozumíme Všude jedou 80's (vůbec nic proti, ba naopak) ale na 90's nedám dopustit +1
Kid_A Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Odesláno 1. září 2023 před 54 minutami, Lukáš3 napsal: Díky... Čerpal jsem inspiraci na správném místě Ale aby to bylo perfektní, chtělo by to na ten strap ještě IWC pilotky ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 Dobré ránko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lukáš3 Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 Jeden jsem vzal i Nomosům Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 Procházka po Jizerských horách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
the.Doctor Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 BambinoOdesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk
patrizzio Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 Krásny deň Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rendell Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 před 14 hodinami, Akam napsal: Bomba, zamacknu slzu Asi to bude fungovat, líbí se mi čím dál víc.
Hans Gruber Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
laroaz Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 Trochu toho retra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FiXilVer Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 Action cez vikend Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 Panoramata Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 Panoramata Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 Zrcátka na zmrzlé sněhové krustě v Září? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lindys Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 před 47 minutami, Kid_A napsal: Panoramata Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tsi fole, já jsem se ostejchal jít na houby se Sinnama, že je to do lesa zbytečný a vzal jsem radši Géčka přičemž mezitím místní zasloužilí členové chodí na houby s IWC Na zelený kůži jsem je ještě neviděl, vypadá to tak netradičně hezky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se