huhu4d Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 Dufam, ze si si to vyslapal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 5min do conf callu. Cas na wristshot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 Čumachrofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 5min do conf callu. Cas na wristshot A když tě ten call bude srat, můžeš naplánovat exit vrtulníkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 5 min do skoku do vody, bez moznosti zavolat vrtulnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 Naspat do reality Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 před 6 minutami, Lukáš3 napsal: Už mají pěknou patinku, vypadají fantasticky. Máš to pěkný Luky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 před 8 hodinami, horskjan napsal: Ty jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 před 5 hodinami, huhu4d napsal: Dufam, ze si si to vyslapal Jasnéz parkoviska k lanovke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 před 44 minutami, laroaz napsal: Ty jsou parádní Díky. Mě se líbily hned od představení, vydrželo mi to a těsně před koncem výroby jsem je pořídil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 On 9/6/2023 at 6:59 PM, Kalisport said: SKX009 Halelujaa Made in Japan verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Před hodinou, chief napsal: Halelujaa Made in Japan verze Jsem se dočkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 před 7 hodinami, horskjan napsal: Díky. Mě se líbily hned od představení, vydrželo mi to a těsně před koncem výroby jsem je pořídil... Já bych se nedivil, kdybych je někdy v budoucnu taky pořídil, když by byla příležitost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 před 2 hodinami, laroaz napsal: Já bych se nedivil, kdybych je někdy v budoucnu taky pořídil, když by byla příležitost... Sám se divím, že jich je (nejen) tady celkem málo... Jsem zvědavý, jestli někdy v budoucnu Tudor na tuhle modelovou řadu nějak naváže. Bylo by to za mě určitě fajn... Dnes stejné místo, stejné hodinky, jen ta káva je trochu jiná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 (upraveno) před 39 minutami, horskjan napsal: Sám se divím, že jich je (nejen) tady celkem málo... Jsem zvědavý, jestli někdy v budoucnu Tudor na tuhle modelovou řadu nějak naváže. Bylo by to za mě určitě fajn... Dnes stejné místo, stejné hodinky, jen ta káva je trochu jiná... Uvidíme, v tom v případě bych asi neodolal tak ať dobře slouží a dělají radost Upraveno 8. září 2023 uživatelem laroaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se