Kalisport Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Neustále a pořád velmi spojojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 (upraveno) před 10 hodinami, partykiller napsal: Je to Bulova 96K112 Jet Star Limited Edition Jen drobné upozornění, je tam zřejmě problém s QA. Nenašel jsem kus, kde by se ty červené čárky na všech indexech trefily na střed indexu. A bohužel to platí pro všechny barevné varianty. Upraveno 25. listopadu 2023 uživatelem Kobliha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
partykiller Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 (upraveno) před 1 hodinou, Kobliha napsal: Jen drobné upozornění, je tam zřejmě problém s QA. Nenašel jsem kus, kde by se ty červené čárky na všech indexech trefily na střed indexu. A bohužel to platí pro všechny barevné varianty. Koukal jsem a vypadá to v pohodě. Nic viditelného okem nebo přibližene telefonem. Lupou jsem to nezkoumal. Foto zkresluje jak je sklíčko vypoukle. Spodek indexu na 1 má na foto jinou barvu z odlesku světla. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 25. listopadu 2023 uživatelem partykiller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Dneska v Plzni, u pomníku Díky Ameriko Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 On 11/24/2023 at 4:24 PM, Kalisport said: To jsou dobrý světlušky Pro lepší navigaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 před 14 hodinami, jenik77 napsal: krasne hodinky! je to velka vec, ale za me, takhle z fotky, na tvoji ruce ok Toto byla jediná použitelná fotka na ruce, jinak to nebylo ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Brý ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 před 20 hodinami, pavel23 napsal: Tak nějak pořád stejně. Stále je máš, super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Před hodinou, Daemonultimate napsal: Stále je máš, super Jo mám, díky Carolinum vyřešen problém s tahem, který mi byl vyměněn za inovovaný nový. Jinak hodinky super do 2 vteřin přesnost. Nosím je každý den krom sportů. Díky tobě jsem se k nim dostal, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Argonautic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Dnes po dlouhé době Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 (upraveno) Na první podzimní sníh taky nějaké Seiko... Upraveno 26. listopadu 2023 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Krásný hodinky sem dáváte, jen mi z Vás zima ❄ už teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se