Nicolas02 Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 před 4 minutami, Kalisport napsal: Dnes Citizen... baví mě na nich ten vintage Vibe. Jinak na severu Čech sněhu habaděj. Ty ručky jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Dneska King of G…ale pod bundu to úplně moc nejde čili zase v létě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Stále v kanclu, těším se z nového řemenu. 16 letým hodinkám vdechnul nový život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 BIATEC CS30B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 před 3 minutami, Vit napsal: BIATEC CS30B Nová akvizice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Právě teď, mlsoun1 napsal: Nová akvizice? Ano, mám z nich radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Vypadá to zajímavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 kdyz na jipku, tak casio! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Tož přeji brzké uzdraveni a rychlý návrat domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 děkuji, dají mi kardioverzi a pošlou domů... občas mi fibriluje srdce - následek operace chlopně... která. mi ovšem zachránila život, takže si nestěžuji... akorát musím čas od času na ablace, kde člověku vypalujou (bez narkozy) cévy mezi srdcem a plícema a to je dost nepřijemnej zákrok - hlavně to trvá několik hodin... když je těch kardioverzí moc, tak už člověk musí na ablaci... což pak je tak cca jednou za rok... ale když je zas člověk díky tomu naživu, tak vydrží ledasco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 doufám, že jsem to tady nezamrzl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Aquisy 5DAYS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 (upraveno) Luxus... Upraveno 30. listopadu 2023 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 uuuu nice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 před 7 hodinami, kaktusář napsal: kdyz na jipku, tak casio! Hlavně ať ti to tiká Jinak furt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Před hodinou, baza napsal: Luxus... Moderní klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se