chief Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2023 Zimní ORIENT’ák Sent from my iPhone using Tapatalk
digiMonster Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2023 před 11 hodinami, Spok napsal: na tom remeni sú peckové
mlsoun1 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2023 Ranní procházka do další obce,Vlčice
kaktusář Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2023 laelia furfuracea a cattleya walkeriana kvetou walkerianu přivést ke květu v domácích podmínkách je štěstí
Spok Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2023 před 11 hodinami, digiMonster napsal: na tom remeni sú peckové Jj, sluší jim to:)
Jeronimo Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2023 Já ty plastové skla prostě žeru
Vit Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2023 (upraveno) před 3 hodinami, kaktusář napsal: laelia furfuracea a cattleya walkeriana kvetou walkerianu přivést ke květu v domácích podmínkách je štěstí Máš to pěkné. --------------------------- BIATEC CS30B Upraveno 9. prosince 2023 uživatelem Vit
kaktusář Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2023 před 30 minutami, Vit napsal: Máš to pěkné. --------------------------- BIATEC CS30B ten tvůj odkaz českého - slovenského výročí s kaktusy je docela případnej, český cestovatel Frič se nesmazatelně zapsal do světové kaktusařiny, objevil několik nových druhů kaktusů…
Vit Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2023 (upraveno) před 27 minutami, kaktusář napsal: ten tvůj odkaz českého - slovenského výročí s kaktusy je docela případnej, český cestovatel Frič se nesmazatelně zapsal do světové kaktusařiny, objevil několik nových druhů kaktusů… Díky. Připomněl jsi mi tátu, ten mi Fričovi často vyprávěl (měl ho rád). před 55 minutami, Prochy68 napsal: To je snad plyšák ne? (ty vykulené oči) Upraveno 9. prosince 2023 uživatelem Vit
kaktusář Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2023 před 8 minutami, Vit napsal: Díky. Připomněl jsi mi tátu, ten mi Fričovi často vyprávěl (měl ho rád). tak to mám radost
Prochy68 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2023 To je snad plyšák ne? (ty vykulené oči) Bohužel není
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se