Martin JJJ Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Vánoční univerzálky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 před 2 hodinami, DarylVanHorne napsal: Co se pamatuji, tak tu před lety byla velká Lüm-Tec vlna a teď tu více méně vídám jen ty tvoje. To je vše, co z té éry zbylo? PS: super foto, jako vždy Děkuju. Nevím, možná dříve více experimentovali s materiály. Volfram-karbid, celkem brzo začali i s bronzem. před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: @Vitdíky ViteSnad to opadne rychle.Na polích a loukách to je již dost rozlité. Jinak foto jako vždy špička.Až budeš pořádat kurzy,rád se přihlásím Přeháníš (ale potěšil jsi mě), je to foceno mobilem z ruky, na vánočním ubrousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 S Unitasem ubíhá čas pozvolna a v poklidu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 (upraveno) před 5 hodinami, DarylVanHorne napsal: Teda, ne že bych to sledoval, ale... pokud počítám dobře, tak vánoční bilance hodinek pod stromečkem:@Ford @atim @actionman1 @bluman @Almi @Campino a super čtivo pro @kaktusář @nazdarhodiny @Maxel Ještě tam chybí @WEIDER a @Chronopetr s novými G-Shocky A můj tip na celkem 6 vánočních hodinek byl dost silnsilným podceněním zdejšího chronobundu Upraveno 25. prosince 2023 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Pohodu všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Naomi Uemura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Další nový přírůstek od Ježíška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 V 22. 12. 2023 v 23:43, Pačes napsal: Asi na mě leze nějaká nostalgie nebo co…. Evokuje to ve mě ZZ TOP a Vegas…. večer stárnu rychlejc V 23. 12. 2023 v 8:52, Vit napsal: Moc hezké fotky. ---------------------------------- V 23. 12. 2023 v 14:51, Kostra napsal: Neskutečná fotka A ať jen nekecám, chvilková relaxace než to všechno vypukne Díky, kluci, reaguji "trošku" se zpožděním asi o sto stran zpět Přes ty Vánoce není čas.. V 24. 12. 2023 v 14:06, shewcza napsal: Tyhle Rolby se mi líbí, moc povedený!:) není to úplný mainstream a to zelený sklo je posouvá o level výš .. V 23. 12. 2023 v 13:29, AndyAaron napsal: Pocasi nahodou parada, idealni na potapky. Ve Squale klubu jsem teprve par dni… Andy, gratulace, máš Squalej vkus .. ! Ať jen nekecám, přihodím jednu vánoční...Vulcain Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasss Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Nakoupil jsem 15.12, ale pod stromeček nevydržely.. mohli by se počítat jako podstromečkové, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 před 1 hodinou, Ondrasss napsal: Nakoupil jsem 15.12, ale pod stromeček nevydržely.. mohli by se počítat jako podstromečkové, ne? NE, už jsme je tu viděli Ale, že jsou ty svátky tak joooo Čili zatím 10... (Né že by to tu někdo počítal ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajvn Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Swatch 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 před 4 hodinami, RadekB napsal: Naomi Uemura Hodně dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Sviatočné ráno 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Dobré ránko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 před 18 hodinami, DarylVanHorne napsal: První vánoční projížďka? Ne jezdím denně i na půlnoční jsem byl s motorkou. Parkovat na Pražském hradě v prázdné Praze bez turistů má kouzlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Bre ranko, este stale sviatocne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Dětské Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 před 5 minutami, quest987 napsal: Dětské Omegy Sedí ti parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se