brownwld Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 před 18 minutami, Brownicek napsal: Brácha mi něco půjčil na víkend Má to jen dva problémy.. ze je asi nechci vrátit a že žena si pamatuje jejich nákupku, když sem si je kdysi zkoušel někde na letišti... Lumi taky ujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 Na vikend belasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 před 12 hodinami, bluman napsal: Obavam sa, ze posledne GS sa hladaju hodne tazko a hodne dlho , tiez som na tej ceste uz nejaku chvilu . BTW, kde si zohnal tieto? Moc casto sa na predaj neobjavuju. Este raz gratulka. Myslím, že budou ze zdejší inzerce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 Nejlepší co znám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 V 16. 2. 2024 v 9:27, hightower napsal: Pátek s plecháčema Jsou skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 před 1 hodinou, Brownicek napsal: Brácha mi něco půjčil na víkend Má to jen dva problémy.. ze je asi nechci vrátit a že žena si pamatuje jejich nákupku, když sem si je kdysi zkoušel někde na letišti... Sednou ti skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 Tady je to koukám v Únoru samej potápěč - no doufejme že dneska ty svoje modráky v lese neutopím… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 Po dlouhé době 777F Sinn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 Tož přiletěli kamarádi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 (upraveno) Vlastně ani nevím, proč jsem je nenosil a proč je tady nikdo nechce koupit. Tak jsem dnes nechal zkrátit tah, dal je na ruku a asi tam nějaký čas zůstanou Upraveno 17. února 2024 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 před 17 hodinami, bluman napsal: Obavam sa, ze posledne GS sa hladaju hodne tazko a hodne dlho , tiez som na tej ceste uz nejaku chvilu . BTW, kde si zohnal tieto? Moc casto sa na predaj neobjavuju. Este raz gratulka. před 5 hodinami, špelda66 napsal: Myslím, že budou ze zdejší inzerce Je to tak, vzal jsem je od Wladimira a jsou moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 (upraveno) před 4 minutami, prischera napsal: Je to tak, vzal jsem je od Wladimira a jsou moc fajn. Za 70k určitě, Wladimir má vždy fajn nabídky Upraveno 17. února 2024 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 Primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 před 1 hodinou, Chorche napsal: Vlastně ani nevím, proč jsem je nenosil a proč je tady nikdo nechce koupit. Tak jsem dnes nechal zkrátit tah, dal je na ruku a asi tam nějaký čas zůstanou Být černé,tak jsem Ti už psal.Jsou pěkné a sluší Ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 B-Colt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 před 9 hodinami, Brownicek napsal: Brácha mi něco půjčil na víkend Má to jen dva problémy.. ze je asi nechci vrátit a že žena si pamatuje jejich nákupku, když sem si je kdysi zkoušel někde na letišti... Máš dobrého bráchu! Před hodinou, M-72 napsal: Primky parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 Před hodinou, mlsoun1 napsal: Být černé,tak jsem Ti už psal.Jsou pěkné a sluší Ti Moc díky! Potěšilo Mně se bílé cifry libi, ale chápu, ze to není pro každého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 @Chorchenení za co Mám rád bílou na cifrech,jenže pokud jsou stříbrné ručky,tak to je problém.Prostě a jednoduše,horší se mi zrak a co půl roku se mění dioptrie.Takže mi černé ciferníky vyhovují více.To už uvažuji i o leteckých hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se