AndyAaron Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 [mention=5997]AndyAaron[/mention]- Nejak to ted tocis. Ale same pekne kousky! Zas tak moc to netocim. Tyhle uz budu mit rok. Spis jsem sem jen nedaval fotky… ale co tak sleduju, tak z tebe se stal ventilator
ATOM Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pivas Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 @AndyAaron- To je pak tezky,kdyz nedavas fotky tak pěkných hodinek. Mel jsem období poznávání,ale uz je to lepsi,nejak se to uklidňuje.
Horhe Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 Včera i dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kaktusář Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 tohle dendrobium je nenáročná roztomilá kytička:) http://www.orchidspecies.com/denharveyanum.htm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kaktusář Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 ještě celek,nešlo mi to nahrát najednou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
7jerry7 Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
7jerry7 Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 Před hodinou, Horhe napsal: Včera i dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. fajneeee
Kid_A Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 Před hodinou, Horhe napsal: Včera i dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pekne si to rozjel
Kid_A Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 Omega Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 před 3 minutami, Kid_A napsal: Pekne si to rozjel Ty už mám dlouho, skoro 3 měsíce
Vit Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 (upraveno) před 16 hodinami, Kid_A napsal: Integrovany tah Paráda Jirko, už jsem měl jednou ruku na spoušti, ale zatím jsem nenašel koule do tohoto designu jít. Jaké máš pocity? před 28 minutami, kaktusář napsal: tohle dendrobium je nenáročná roztomilá kytička:) http://www.orchidspecies.com/denharveyanum.htm Chlape, ty jsi místní Mičurin. ---------------------------------- Já jedu na vintage vlně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. února 2024 uživatelem Vit
kuncák7 Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 Poprvé titan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 před 13 minutami, Vit napsal: Paráda Jirko, už jsem měl jednou ruku na spoušti, ale zatím jsem nenašel koule do tohoto designu jít. Jaké máš pocity? Vite, jsou skvely, 41mm, ale pusobej masivnim dojmem, Omega kvalita kazdym coulem. A coaxial. Jen mi jsou asi trochu velke, no:)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pozorovatel Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 Na bazéně v Porubě a teď do Futrovny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 Felix Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kaktusář Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 před 2 hodinami, Vit napsal: Chlape, ty jsi místní Mičurin říkal jsem si, že by to mohlo někoho zaujmout
baza Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nazdarhodiny Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 před 2 hodinami, kaktusář napsal: říkal jsem si, že by to mohlo někoho zaujmout To si pis. Na tvoje kytky i hodinky se vdycky tesim. Ja nakoupil par reminku k ds2-am a zkousim ruzne varianty. Kupodivu mi k nim nejmene sedi ten originalni mesh Fotky nejsou ze dnes, ale je to casosber za delsi obdobi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se