Kupa54 Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března před 35 minutami, mlsoun1 napsal: Ty jedeš,mladíkuTaky tak pěkně svítí v noci-ve tmě? Ahoj Marceli, mám je už asi dva roky. Dneska jsem je vytáhl kvůli limitce nožíku. Tuším, že se k tomu hodí. Jo a svítí jako blázen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Citizen NY0141-10LE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března před 21 minutami, Kupa54 napsal: Ahoj Marceli, mám je už asi dva roky. Dneska jsem je vytáhl kvůli limitce nožíku. Tuším, že se k tomu hodí. Jo a svítí jako blázen. Aha.Jsem tě s nimi ještě nezaregistroval Pavlíku,tak jsem si myslel,že jsi k Seikům pořídil ještě i tento kousek.Jsou to pěkné watche.Kdysi jsem je měl taky,samozřejmě jiný model a mohu řict,že se mi ta značka pořád líbí.Nejvíce ty co má Vít,ten jejich cifr žeru.Limitka nožíků vypadá dobře,tož si jich užívej včetně nože Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března LÜM-TEC V5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března (upraveno) před 9 hodinami, Tomak napsal: Dnes tagto Pecka ja cwc Upraveno 11. března uživatelem ATOM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Lolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března MondaySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března @chief krasna modra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března (upraveno) před 6 hodinami, ATOM napsal: Pecka ja cwc CWC jsou fajn, svoje mám už víc než 7 let a ty bílé jsou taky zajímavé Upraveno 11. března uživatelem Tomak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2 hours ago, junior300 said: @chief krasna modra Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března LEMANIA MVS (foto v barvě ZDE) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Malý spirity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března #speedytuesday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března V 10. 3. 2024 v 15:06, patprom napsal: Fasácké polárky, já dneska kvarcky Kaamo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března dendrobium stardust a levná seika napodobující GS quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března @Vortex-Tempus - Ty jsou fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března před 8 minutami, Pivas napsal: @Vortex-Tempus - Ty jsou fakt super Su super... viem si docela predstavit byt s nimi OWG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března před 11 hodinami, Tomak napsal: CWC jsou fajn, svoje mám už víc než 7 let a ty bílé jsou taky zajímavé Jsou, zatim jsem je nedal z ruky Diver modely jsou paradni. Libi se mi hlavne model 1983. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se