kaktusář Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 před 11 hodinami, martincihak napsal: objevil objev tohoto fóra je zároveň radost i trošku průšvih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 toto ale vobec k sebe nepasuje, strasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 59 minutes ago, Campino said: Velika parada! 41mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 (upraveno) Tommy_PP: Ty Breitlingy jsou parádní. Upraveno 23. dubna 2024 uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Elton. Spartak LE 70. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 před 1 hodinou, Kapelnik napsal: Velika parada! 41mm? Ďakujem39,2 mm. Prestali sa vyrábať 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Taky se přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Ze vcera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Zatěžová vesta, závaží na kotníky, na ruce PAM a člověk může trénovat na italskýho instalatéra. Řemen od mistra Habadeje s designem okopirovanym od Frantika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 před 1 minutou, ragu napsal: Zatěžová vesta, závaží na kotníky, na ruce PAM a člověk může trénovat na italskýho instalatéra. Řemen od mistra Habadeje s designem okopirovanym od Frantika. Sednou Ti skvele!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 @Kid_A Dík Jirko. Sám dobře vím, že je to velikost totálně na hraně, ale překvapivě jsou pohodlný a baví mě to. Blbý jé, že už toho mám fakt moc a unosit všechno začíná být problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Minulý týden jsem větral retro béčka, dnes moderní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Před hodinou, ragu napsal: @Kid_A Dík Jirko. Sám dobře vím, že je to velikost totálně na hraně, ale překvapivě jsou pohodlný a baví mě to. Blbý jé, že už toho mám fakt moc a unosit všechno začíná být problém. Jako nevybral sis oblekovky 33mm. Ta size mi prijde OK!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 před 6 hodinami, Campino napsal: Ďakujem39,2 mm. Prestali sa vyrábať 2012 Pekny jsou. A ta datumka je dobra, ne jak doura vyrizla flexou, jako pozdejsi modely. Ja furt stejne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 13 minutes ago, warann said: Pekny jsou. A ta datumka je dobra, ne jak doura vyrizla flexou, jako pozdejsi modely. Ja furt stejne. Ja rezu flexou vcelku obstojne, kdybys chtel pryc kyklopa:-) Pekne, pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se