mlsoun1 Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 @petr4612mám samozřejmě více hodinek,ale tyto mi pohodlně postačují,jsou přehledné,dostatečně velké,přesné,rezerva chodu 78 hodin,tah po celé délce 22 mm,ryze chlapské hodinky,co si více přát?Ano přeji si a zapsal jsem se na korunku a doufám,že až zavolají,tak s nimi budu stejně spokojen jako s LHC.Ale zatím jsem nadmíru spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Poslední a dám Vám pokoj na pár dní.Jedu dceři na svatbu k žabákům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Jedu dceři na svatbu k žabákům to je škoda, že nebudou fotky LHC od žabáků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 @kaktusářProsila mne žena,ať si vezmu Mováda,ať máme stejné hodinkyAle do Francie letíme koncem září a to si je již vezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: @petr4612Ano přeji si a zapsal jsem se na korunku Na co konkrétně Marceli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Poslední a dám Vám pokoj na pár dní.Jedu dceři na svatbu k žabákům Užij si to! Myslíš žabožrouty? Nezapomněl jsi, že je v pátek akce ?!?!?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 před 18 minutami, shewcza napsal: Na co konkrétně Marceli? 126600 Jardo.Původně jsem chtěl 114060,ale již zde byly 124060,tož po roce po zapsaní jsem to vzdal, neboť střecha byla potřebnější.Ale prodal jsem ještě jeden byteček,abych pomohl dceři(je v očekávání dvojčátek),žena chce vůz a Já korunku.Zkusil jsem si ten zlato-ocelový model a to nééé,to už je na mne moc.Ale ocelová verze je suprová.Průměr 43 mm je super a ta lupa je už docela potřebná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 před 24 minutami, Vit napsal: Užij si to! Myslíš žabožrouty? Nezapomněl jsi, že je v pátek akce ?!?!?!? Ano,Francie.Vysvětlím Ti to v pátek. Nezapoměl,mám objednaný i hotelDruhý den chci s Bohušem k Buchlovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 @mlsoun1 jo tak to jsi udělal dobře, myslím, že suby by Ti byly pocitově dost malý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Začátek nového týdne s pro mně novými hodinkami (získány od jednoho místního člena) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 céčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Po seřízení chodu zase na ruce (díky Koscom ), už mi těch pár dní docela chyběly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 SKX pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 před 2 hodinami, shewcza napsal: @mlsoun1 jo tak to jsi udělal dobře, myslím, že suby by Ti byly pocitově dost malý. Líbí se mi jejich design a čistota bez datumu.Ale jsou malé,to máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Cestou z prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Na skusku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se