Jumbo Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Porad:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Po delší době sem taky něco dám... Už skoro týden s "Vietnam war" Hamilton rok 1970 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Prakticky nové hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května A jsou doma. Na první dobrou naprostá pecka Tohle se Balticu moc povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května před 59 minutami, Kostra napsal: A jsou doma. Na první dobrou naprostá pecka Tohle se Balticu moc povedlo. WAU krabička plná překvapení - za mne doslova Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Neskutečný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Chtěl jsem na lítačku zkusit pilotky, nebo fieldky s mechanickým nátahem. Dlouho jsem měl zaměřeno na Hamiltony, ale nakonec padl volba jinam. Vím, vím - i bez ohledu na aktuální situaci - původní Kirovskie Tutima Glashütte Urofa 59 byly pouze výsledkem reparačního kořistění po 2. sv.v. - a ani tak jich moc soudruzi vyrobit nedokázal v požadované kvalitě.... Jinak je tu ale vše jak jsem si přál - osvědčený kalibr 3133, bez data, pískované pouzdro, pořádná korunka, klasický design. Ploché minerální sklo budu obratem měnit za sférické, safírové, s AR - to by jim mohlo dát větší šmrnc. BTW. jedná se o limitku vyráběnou cca před 15 lety, kupované z druhé ruky - pokud v tom někdo vidí podporu ekonomiky agresora, pak zbytečně. Pokud je to obecně považováno za přešlap, pak klidně příspěvek smazat... Originál měl lěpší "plnotučné" ručky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května před 8 hodinami, Filip eM napsal: S pohodlným alpinistou Já podobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května LLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Santosky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května WAU krabička plná překvapení - za mne doslova Pecka Děkuji:-) Za rozumný peníz hodně muziky;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května před 49 minutami, horskjan napsal: Já podobně... Hodně dobrá kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Si jen tak sedím a primkařim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května před 4 minutami, Kristian.nov napsal: Si jen tak sedím a primkařim... paradni primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května před 56 minutami, Filip eM napsal: Hodně dobrá kombinace Díky, jsem více než spokojený. Tyhle Alpinisty mi neuvěřitelně sedly A ta kamenická jedenáctka také není vůbec špatná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se