bluman Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 4 hours ago, lukasb515 said: Treba si robit krajsie dni moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Zkusil jsem je hodit na gumu a myslím, že taky dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronofobik Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května (upraveno) Na ruke stále, foto včerajšia... Upraveno 18. května uživatelem Chronofobik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronofobik Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května (upraveno) Sorry za double, blbne mi wifi... Ako viem prosím vymazať príspevok? Upraveno 18. května uživatelem Chronofobik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Dobré ráno z Uherského Hradiště,je to špatné tak dlouho spát.Ale mají tu na hotelu lepší matrace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května ExpY na gumě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Zkusil jsem je hodit na gumu a myslím, že taky dobrý Strašné. Krásné hodinky, moje skutečně oblíbené, ale katastrofální kombinace. Taková věc způsobuje špatné sny a žaludeční nevolnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května BB na vikend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Kdo něco podobného zažívá, v 9:30 ráno mi žena řekne, že si bere na oslavu modré šaty a těsně před odjezdem to mění na červené, takže změna košile a modré hodinky už nestíhám měnit . Ale koukám, že sekundová ručička má červený bod, takže to vlastně k sobě jde... . Naomi Uemura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května před 42 minutami, Hasňa napsal: Strašné. Krásné hodinky, moje skutečně oblíbené, ale katastrofální kombinace. Taková věc způsobuje špatné sny a žaludeční nevolnosti. 100% souhlasím! @Lukáš3 sedí to krásně, jako pěst na oko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej09 Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Sent from my SM-S711B using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Když je v sobotu hnusně, tak jízda busíkem to jistí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května @Hasňa@LovecK ¯\_(ツ)_/¯ a mě se to prostě líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května před 13 hodinami, bluman napsal: Diky, fakt su skvele. O to viac to naserie, ze tam nie je ta mikroregulacia . Absolutne nepochopitelne ako to mozu u takychto hodiniek vynechat Na GS to vies ciastocne doladit kombinaciou polovicnych a celych dielikov tahu, lebo ten polovicny nie je presna 1/2 celeho. Napr. cely je 9mm a polovicny 6mm, potom vymenou celeho za 2 polovicne resp. opacne urobis zmenu 3mm. To by mi uplne stacilo, ale ja tam mam vsetky dieliky rovnake 7mm Máš pravdu ty "poloviční" dílky tam jsou, ale měnit několikrát denně délku tahu mi nepřijde úplně ideální . Ti japonci jsou prostě jiní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Češi do toho!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se