childe Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května před 3 minutami, Jiří Sedlák napsal: I Vostoky mají duši. Trochu ruskou, ale mě to nevadí. Když už nemůžem porazit sbornou, tak si aspoň vezmu ruský hodinky. Určitě budou mít jako pořádná ruská mašina i slušnou hmotnost Moc hezké 24 hodinovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Před hodinou, mlsoun1 napsal: Pomoraví když jsem tam chodíval za studií v olomouci (asi tak 1997), tak jsem říkával litovelské pomoraví nebo pomoravské politaví nebo moravské politaví... všechno bylo tak poetické.. a spousty komárů.. krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Jo je to 42mm, váhu nevím, ale lehký nejsou. Na jubilee jsou extra pohodlný a navíc jim to dodává i vintage look. Já jim říkám model Kursk, na ponorce se 24 hodinový hodí, abys věděl, je-li ráno nebo večer, když se probudíš po litrů kvalitní vodky. Třeba tam na dně nějaké podobné tikají navlečené na dvou kostech. Jo, když jsem je vybíral, tak jsem si říkal co je to za nesmyslnej ciferník, ale když jsem pak zjistil, co to je, tak jsem po nich skočil už jenom proto, že nic takového jsem nikdy neměl. Je sranda, když se někdo zeptá, kolik je hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května před 45 minutami, kaktusář napsal: když jsem tam chodíval za studií v olomouci (asi tak 1997), tak jsem říkával litovelské pomoraví nebo pomoravské politaví nebo moravské politaví... všechno bylo tak poetické.. a spousty komárů.. krása. Pořád to je Litovelské pomoraví a pořád to je zde nádherné a poetické.Ale ty myslíš určitě i studia,laškování s mladými děvčaty po zábavě v Litovli a šup pod stan s přáteli a ráno pokousaní od havěti…ale ano jsou to krásné vzpomínkyVracíš se někdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května před 5 minutami, mlsoun1 napsal: Vracíš se někdy? bohužel se tam nedostanu zůstaly jen vzpomínky... ano, chodíval jsem tam s tehdejší přítelkyní (můj první vážný životní vztah), která ovšem byla z Opavy.. na víkendy jsme zůstávali na kolejích a jezdili na výlety do pomoraví nebo do lesů za kopeček.. krása to byla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května před 20 minutami, kaktusář napsal: bohužel se tam nedostanu zůstaly jen vzpomínky... ano, chodíval jsem tam s tehdejší přítelkyní (můj první vážný životní vztah), která ovšem byla z Opavy.. na víkendy jsme zůstávali na kolejích a jezdili na výlety do pomoraví nebo do lesů za kopeček.. krása to byla. Jednou to příjde a třeba se i čas najdeJá se na fakultě rovněž seznámil s první ženou,bylo to super.Měli jsme plno stejných zájmů,za prvé obranu země a společné zájmy- přírodu,zvířata.Čas letí jako voda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Obyčejné hodinky za pár kaček a kolik radosti dokážou udělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května B&W ️️Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Týden začíná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Když je vidím, tak si říkám, že bych taky chtěl nějaké GS... s lumi..nebo bez lumi? nelépe oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Dobrý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Sunray Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května @kaktusář Skvělé hodinky, nikdy mě nepřestane mrzet, že jsem je pustil. Třeba se zase jednou potkáme. K dokonalosti jim chybí o fous menší pouzdro, ale i tak jsou fantastické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května SEIKO PADI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května před 1 hodinou, shewcza napsal: ale i tak jsou fantastické. ano, jsem šťastný, že je mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května před 6 minutami, Vit napsal: SEIKO PADI Jsou šik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se