Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

před 3 minutami, Jiří Sedlák napsal:

I Vostoky mají duši. Trochu ruskou, ale mě to nevadí. Když už nemůžem porazit sbornou, tak si aspoň vezmu ruský hodinky.

IMG_20240519_182557.jpg

Určitě budou mít jako pořádná ruská mašina i slušnou hmotnost 👍 Moc hezké 24 hodinovky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 50,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1788

• Akam

1416

• Vit

1137

• Kid_A

874

Před hodinou, mlsoun1 napsal:

Pomoraví

když jsem tam chodíval za studií v olomouci (asi tak 1997), tak jsem říkával litovelské pomoraví nebo pomoravské politaví nebo moravské politaví... všechno bylo tak poetické.. a spousty komárů.. krása.

Odkaz ke komentáři

Jo je to 42mm, váhu nevím, ale lehký nejsou. Na jubilee jsou extra pohodlný a navíc jim to dodává i vintage look. Já jim říkám model Kursk, na ponorce se 24 hodinový hodí, abys věděl, je-li ráno nebo večer, když se probudíš po litrů kvalitní vodky.😁 Třeba tam na dně nějaké podobné tikají navlečené na dvou kostech. Jo, když jsem je vybíral, tak jsem si říkal co je to za nesmyslnej ciferník, ale když jsem pak zjistil, co to je, tak jsem po nich skočil už jenom proto, že nic takového jsem nikdy neměl. Je sranda, když se někdo zeptá, kolik je hodin.

Odkaz ke komentáři

před 45 minutami, kaktusář napsal:

když jsem tam chodíval za studií v olomouci (asi tak 1997), tak jsem říkával litovelské pomoraví nebo pomoravské politaví nebo moravské politaví... všechno bylo tak poetické.. a spousty komárů.. krása.

Pořád to je Litovelské pomoraví a pořád to je zde nádherné a poetické.Ale ty myslíš určitě i studia☺️,laškování s mladými děvčaty po zábavě v Litovli a šup pod stan s přáteli a ráno pokousaní od havěti…ale ano jsou to krásné vzpomínky😊Vracíš se někdy?

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, mlsoun1 napsal:

Vracíš se někdy?

bohužel se tam nedostanu :( zůstaly jen vzpomínky... ano, chodíval jsem tam s tehdejší přítelkyní (můj první vážný životní vztah), která ovšem byla z Opavy.. na víkendy jsme zůstávali na kolejích a jezdili na výlety do pomoraví :) nebo do lesů za kopeček.. krása to byla.

Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, kaktusář napsal:

bohužel se tam nedostanu :( zůstaly jen vzpomínky... ano, chodíval jsem tam s tehdejší přítelkyní (můj první vážný životní vztah), která ovšem byla z Opavy.. na víkendy jsme zůstávali na kolejích a jezdili na výlety do pomoraví :) nebo do lesů za kopeček.. krása to byla.

Jednou to příjde a třeba se i čas najde☺️Já se na fakultě rovněž seznámil s první ženou,bylo to super.Měli jsme plno stejných zájmů,za prvé obranu země a společné zájmy- přírodu,zvířata.Čas letí jako voda

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...