mlsoun1 Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Pěkný den Všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července I mimozemšťana to táhne k vodě… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Pro mě nejlepší hodinky poměr cena/výkon/značka. Přesvěčte mě o opaku 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července před 1 minutou, Skopky-Sonny napsal: Pro mě nejlepší hodinky poměr cena/výkon/značka. Přesvěčte mě o opaku Hlavní je,že to tak cítíš TyAle starší model je lepší 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Před hodinou, mlsoun1 napsal: Co to je za hodinky?Dej i předek prosím tě? Je to Carl Suchy & Söhne Waltz N°1 Skeleton, včera měli stánek toť: https://forum.chronomag.cz/topic/171942-rare-finds-watches-meet-up/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července před 51 minutami, mlsoun1 napsal: Hlavní je,že to tak cítíš TyAle starší model je lepší Ty mám na ruce teď, kamárada sem zlomil na starší model. Plecháče samozřejmě vedou cenou, ale překvapila mě taková maličkost, že luneta je zubatá pouze po bocích a vršek/spodek je hladkej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Konecne to vypada, ze jsou nejen pohodlny a designove povedeny, ale dokonce i ukazujou cas 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července (upraveno) LV Upraveno 11. července uživatelem LovecK 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Tak zas na pár dní Go Home Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Squale Master Marina Militare na výletě v Řecku.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Manželka koupila gigantické borůvky co svět neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Dneska přezuto do stáje Rolex. Máme společnej rok výroby a mám pocit že i stav 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července V 2. 7. 2024 v 11:39, Campino napsal: Pekny den prajem Ahoj,len tak nahodou nieje to ZA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července před 33 minutami, Lamiczka napsal: Dneska přezuto do stáje Rolex. Máme společnej rok výroby a mám pocit že i stav Parada, v super stave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Před hodinou, scottsdale napsal: Ahoj,len tak nahodou nieje to ZA? Jasne že je to ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července … dnes dorazilo čtivo … tak Japan made … (za týden z Japonska … ořechy na Vánoce z Brna skoro 14 dni ) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července vitamín C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Automat a quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července před 8 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Je to Carl Suchy & Söhne Waltz N°1 Skeleton, včera měli stánek toť: https://forum.chronomag.cz/topic/171942-rare-finds-watches-meet-up/ Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se