Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1829

• Akam

1423

• Vit

1152

• Kid_A

885

před 33 minutami, horskjan napsal:

Díky 👍

Už přes čtvrt roku, od koupě tady, nejdou z ruky... Dlouho se mi nestalo, aby mi hodinky takhle sedly 😎

Ja na ne kdysi koukal za vylohou hodinarstvi, ted nevim jestli to bylo v Olomouci, nebo Brne :), no to je jedno, ale v te kolekci Seiko tam uplne zarily. Proste takove jine Seika. Na zivo se mi velmi libily.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, ATOM napsal:

Ja na ne kdysi koukal za vylohou hodinarstvi, ted nevim jestli to bylo v Olomouci, nebo Brne :), no to je jedno, ale v te kolekci Seiko tam uplne zarily. Proste takove jine Seika. Na zivo se mi velmi libily.

No, mě dlouho Alpinisty obecně míjely - líbily se mi, ale nijak jsem neměl potřebu je pořídit. Až teď na jaře to všechno zapadlo, chtěl jsem nakonec jen tyto nebo SARB017 a jsem rád, že první se objevily "Glaciery"... Sehnal a nechal jsem vyměnit korunku s "S" a plné dýnko právě ze SARB017, mám k nim dva tahy, modrý tropic a jsou to mé definitivky 😉

A jo, asi na tom něco je, že tak nějak z nabídky Seiko svým způsobem vyčnívají... Naživo a hlavně na přímém světle jsou nádherný. Hromada radosti za pár korun (vzhledem k jiným kouskům tady a konec konců i u mě doma) 👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...