M@chino Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července vintage Challenge a tematické čtivo … 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července I ráno může být příjemné 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července poslední dobou rád nosím hodinky, na nichž nejde přečíst čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Stále stejně... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července před 1 minutou, horskjan napsal: Stále stejně... ty jsou vyborneee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Právě teď, ATOM napsal: ty jsou vyborneee Díky Už přes čtvrt roku, od koupě tady, nejdou z ruky... Dlouho se mi nestalo, aby mi hodinky takhle sedly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Dobrý den přeji 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července před 33 minutami, horskjan napsal: Díky Už přes čtvrt roku, od koupě tady, nejdou z ruky... Dlouho se mi nestalo, aby mi hodinky takhle sedly Ja na ne kdysi koukal za vylohou hodinarstvi, ted nevim jestli to bylo v Olomouci, nebo Brne :), no to je jedno, ale v te kolekci Seiko tam uplne zarily. Proste takove jine Seika. Na zivo se mi velmi libily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Jsem z nich nadšenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Ten origo pásek (zdráhám se napsat řemen) je naprosto tragický. Už se těším, jak ho přehodím za vhodnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července před 54 minutami, tomtur napsal: Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanP Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července DJ 41 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července před 3 hodinami, lassie napsal: Dobrá kombinace. Odkud je ten strap? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července před 3 hodinami, ATOM napsal: Ja na ne kdysi koukal za vylohou hodinarstvi, ted nevim jestli to bylo v Olomouci, nebo Brne :), no to je jedno, ale v te kolekci Seiko tam uplne zarily. Proste takove jine Seika. Na zivo se mi velmi libily. No, mě dlouho Alpinisty obecně míjely - líbily se mi, ale nijak jsem neměl potřebu je pořídit. Až teď na jaře to všechno zapadlo, chtěl jsem nakonec jen tyto nebo SARB017 a jsem rád, že první se objevily "Glaciery"... Sehnal a nechal jsem vyměnit korunku s "S" a plné dýnko právě ze SARB017, mám k nim dva tahy, modrý tropic a jsou to mé definitivky A jo, asi na tom něco je, že tak nějak z nabídky Seiko svým způsobem vyčnívají... Naživo a hlavně na přímém světle jsou nádherný. Hromada radosti za pár korun (vzhledem k jiným kouskům tady a konec konců i u mě doma) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Gold tones 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se