Jackie Treehorn Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2024 Sakra už mě je nechce vrátit 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2024 26 minutes ago, bluman said: Ja dnes tiez rozbalujem, tiez letne Potesili i trickom a gumenym remienkom 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 @bluman hezká letní kombinace 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 Chtěl jsem dát kůži, skončil jsem s natem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 před 10 hodinami, bluman napsal: Potesili i trickom a gumenym remienkom Nádhera.Ten jejich ciferník je vynáší do výšin 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 Tož dnes z města.Chuť na tvarůžky je obrovská a po ránu je to bez turistů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 před 30 minutami, childe napsal: Chtěl jsem dát kůži, skončil jsem s natem Skvělá kombinace. Já pořád stejně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 (upraveno) @Kupa54 vypadá to velice dobře já mám teď krizi s mechanikama, kvůli získání GS quartzovejch (částečně kvůli @childe kterej mě do nich přesvědčil... sem zvědav jak to dopadne Upraveno 7. srpna 2024 uživatelem kaktusář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 HO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 před 13 minutami, kaktusář napsal: @Kupa54 vypadá to velice dobře já mám teď krizi s mechanikama, kvůli získání GS quartzovejch (částečně kvůli @childe kterej mě do nich přesvědčil... sem zvědav jak to dopadne To brzy uvidíš , kamarád takhle kompletně přešel na quartz a teď jen pořád mění baterie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 před 4 minutami, Kupa54 napsal: mění baterie chápu...říkals mi o jeho igelitce plné hodinek ale jednou za 3-5 let rozšroubuješ dýnka plné igelitky GS a pohoda / jahoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 @Kupa54 ten tah u alpinistů máš skvělý Nějaký mesh shark? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 Po včerejším pivu jsem se probudil na ruce s Ulmem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 @kaktusářjak co dopadne?Ty GS jsou perfektní,ač malinkaté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 před 2 hodinami, childe napsal: Chtěl jsem dát kůži, skončil jsem s natem Vypadá to dobře.Máš i světlé NATO?Takové pískové nemusí být špatné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 U mě stále žádná změna... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 Hezké dopo… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 Včera mě @mlsoun1 namlsal jeho žluťásky (to jsem neměl vidět ). Tak jsem dnes vzal bělásky od konkurence. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se