Radek124 Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Dnes prvý krát na ruke 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Tudor je nejlepší... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna před 2 hodinami, FiXilVer napsal: Dalsia fotohadanka je za 2 bludistakov Haifoss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Opožděně, vitamin B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna před 4 hodinami, horskjan napsal: Haifoss Spravne uz si bol na Islande? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Bre ranko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna před 5 hodinami, FiXilVer napsal: Spravne uz si bol na Islande? Jo Háifoss, došel jsem ke stejnému závěru, bohužel těch pár dní co jsem tam byl loni bylo krátkých, ale pivovar v Ísafjörðuru mohu jen doporučit https://dokkanbrugghus.is/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Dobré ránko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna před 6 hodinami, FiXilVer napsal: Spravne uz si bol na Islande? Jo, jo, od 2013 se tam vracím opakovaně, Island se stal takovou mojí srdcovkou. Jezdím tam fotit a užívat atmosféry toho ostrova... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Před hodinou, Moty napsal: Jo Háifoss, došel jsem ke stejnému závěru, bohužel těch pár dní co jsem tam byl loni bylo krátkých, ale pivovar v Ísafjörðuru mohu jen doporučit https://dokkanbrugghus.is/ Dobrý tip Západní fjordy ještě musím projet. Jedná z mála oblastí, kde jsem ještě nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Želví čas 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna před 11 minutami, horskjan napsal: Dobrý tip Západní fjordy ještě musím projet. Jedná z mála oblastí, kde jsem ještě nebyl... Já chlastal Commando 18 stupňů. byl sem po 5 kusek jak Dán a manželka mangový, ale bylo taky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna před 9 minutami, childe napsal: Želví čas pěknej výjev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Nikde nikdo. Nikam se nedostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna před 4 minutami, Moty napsal: Já chlastal Commando 18 stupňů. byl sem po 5 kusek jak Dán a manželka mangový, ale bylo taky super Se nedivím, mě by asi stačilo i méně. Tyhle vícestupňový piva jsou zrádný Koukám, že mají dle webu otevřeno celoročně Já na Island jezdím zásadně později na podzim/brzo na jaře a to mají menší podniky často zavřeno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se