kaktusář Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září před 4 minutami, nazdarhodiny napsal: i to nato vypada dobre. Ja jsem zase podlehl prodejni sekci Tenhle downsizing (33mm) me fakt moc pobavil. Na zivo vypadaji jeste lip nez na fotkach (jen uz sem zase stacil vystridat nekolik reminku - zatim vede jesterka) super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září před 33 minutami, ATOM napsal: s vnitrnim AR a WR 200m. bomba!!! taky jsem mysel, že jsou wr 50! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září Pramen Vltavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září Nodate na kurtu č.3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září před 1 hodinou, kaktusář napsal: bomba!!! jo! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září před 2 hodinami, ATOM napsal: Nene, tohle je model s tlustym krasne jemne vypouklym safirem s vnitrnim AR a WR 200m. I v navodu k nim stoji "na vsechny druhy vodnich sportu vcetne potapeni" A jinak souhlasim. V jednoduchosti je sila. Tohle jsou hodinky presne podle meho gusta. Kdyby mely 50m, tak na ne ani ten gumovy nato strap vlastne nepotrebuji. Tak potom to jsou "dokonalé" hodinky, které mi připomínají moje oblíbené GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září ano, krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září stimiva se nejak brzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září před 24 minutami, kaktusář napsal: stimiva se nejak brzy Vůbec Ti nesedí.Nasaď hydry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září před 1 hodinou, ATOM napsal: jo! Jeden Ti je normálně závidí.Jednoduchost,přehlednost,univerzálnost,prostě a jednoduše nádhera.Až je budeš pouštět, mysli na mne prosím.Myslím,že bych dal i tu jejich velikost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září (upraveno) dnes akce Z Upraveno 23. září uživatelem jenik77 5 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 46 minutes ago, kaktusář said: stimiva se nejak brzy Aka je to prosim Ta presne ref. tieto Tvoje GS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září Kompenzační cviky nemusím, ale Béčka můžu! 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září Před hodinou, mlsoun1 napsal: Vůbec Ti nesedí.Nasaď hydry mám rád oboje, i když v jistém smyslu jsou zcela protikladné.. jedny prťavé, druhé veliké, jedny quartz, druhé mechaniky z obou mám velikou radost a užívám si je jsem vděčný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září Před hodinou, bluman napsal: Aka je to prosim Ta presne ref. tieto Tvoje GS? úplně ty nejjednodušší co existují , SBGX061 - byly tady v prodeji strašně dlouho, nikdo je nechtěl, až mě @childe dokopal ať se jich ujmu... a pokaždé, když se na ně podívám, tak si říkám: to není možné, já mám gs! a pořád mi to ještě nedocvaklo... jsou naprosto čisté, univerzální, jednoduché, esence gs. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září Moony 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září Dobrou noc všem 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se