Tomak Odesláno 21. září 2024 Nahlásit Odesláno 21. září 2024 Old fashion Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
bluman Odesláno 21. září 2024 Nahlásit Odesláno 21. září 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Hattori Seiko Odesláno 21. září 2024 Nahlásit Odesláno 21. září 2024 Seiko C153 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
OndraPod Odesláno 21. září 2024 Nahlásit Odesláno 21. září 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 21. září 2024 Nahlásit Odesláno 21. září 2024 Před hodinou, OndraPod napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Fakt jsou superDostal jsem nabídku na béčka a pořád mám v hlavě i tento kousek a už si představuji, jak je mám na ruce na červeném kaučuku 1
OndraPod Odesláno 21. září 2024 Nahlásit Odesláno 21. září 2024 před 17 minutami, mlsoun1 napsal: Fakt jsou superDostal jsem nabídku na béčka a pořád mám v hlavě i tento kousek a už si představuji, jak je mám na ruce na červeném kaučuku Já je mám 11. rokem a pořád mně neskutečně baví
bcmike Odesláno 21. září 2024 Nahlásit Odesláno 21. září 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 21. září 2024 Nahlásit Odesláno 21. září 2024 před 23 minutami, OndraPod napsal: Já je mám 11. rokem a pořád mně neskutečně baví Tak to mám s SAWC,takže to plně chápu
Lukáš3 Odesláno 21. září 2024 Nahlásit Odesláno 21. září 2024 Oktagon a Béčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Vit Odesláno 21. září 2024 Nahlásit Odesláno 21. září 2024 SEIKO Tuna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
chief Odesláno 21. září 2024 Nahlásit Odesláno 21. září 2024 Tak ještě páteční City Night MT-G ‘s Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
paya01 Odesláno 21. září 2024 Nahlásit Odesláno 21. září 2024 před 7 hodinami, Borra napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jítrava, Sloní kameny?
Wendellin Odesláno 21. září 2024 Nahlásit Odesláno 21. září 2024 Lunáry na místě přistání. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
warann Odesláno 21. září 2024 Nahlásit Odesláno 21. září 2024 Digi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Borra Odesláno 22. září 2024 Nahlásit Odesláno 22. září 2024 před 8 hodinami, paya01 napsal: Jítrava, Sloní kameny? jo jo
kaktusář Odesláno 22. září 2024 Nahlásit Odesláno 22. září 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Rendell Odesláno 22. září 2024 Nahlásit Odesláno 22. září 2024 Dobre ráno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vladar91 Odesláno 22. září 2024 Nahlásit Odesláno 22. září 2024 před 8 hodinami, warann napsal: Digi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc pěkné
warann Odesláno 22. září 2024 Nahlásit Odesláno 22. září 2024 (upraveno) @Vladar91 Díkes, mám je celkem dlouho, je to taková klasika, kterou čas od času provětrám. Je to fajn změna ke všemu ostatnímu co mám. Teda "všemu" zní, jak kdybych toho měl plnou kabelku, ale jsou to všeho všudy troje klasický hodinky a jedny géčka. Jo a na nějakých 40 let jsou celkem zachovalý. Upraveno 22. září 2024 uživatelem warann
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se