nazdarhodiny Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Odesláno 2. října 2024 před 7 hodinami, kaktusář napsal: to vypada moc dobre - uz mas ty mensi? Ja jeste jednu vzpominkovou od more. Usaky mam i dnes, ale u more jim to sedeli vic
kaktusář Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Odesláno 2. října 2024 před 27 minutami, nazdarhodiny napsal: to vypada moc dobre - uz mas ty mensi? Ja jeste jednu vzpominkovou od more. Usaky mam i dnes, ale u more jim to sedeli vic to jaou 41, tedy ty mensi doma nikdo nic nepoznal,ani kdyz jsem jim rekl,ze jsou menai... jen si tukali na hlavu... 1
childe Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Odesláno 2. října 2024 před 36 minutami, Prochy68 napsal: Super kousek"sousede" 1
tikzot Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Odesláno 2. října 2024 Moje oblíbené Japan Kurono Tokyo. opět supr kousek 6
kaktusář Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Odesláno 2. října 2024 před 16 minutami, tikzot napsal: Moje oblíbené Japan Kurono Tokyo. opět supr kousek to je naprostá pecka, sleduju je na instagramu apod. je to čistá poezie , paráda...
DarylVanHorne Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Odesláno 2. října 2024 před 6 hodinami, Dokusan napsal: Deskdivery Pecka Jsou to fakt super vtipné hodinky - tohle se po dlouhé době opravdu moc povedlo. Velká gratulace
tikzot Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Odesláno 2. října 2024 před 39 minutami, kaktusář napsal: to je naprostá pecka, sleduju je na instagramu apod. je to čistá poezie , paráda... Je to tak, ta vášeň, minimalismus a japonská přesnost v podání Asaoky je krásná, fascinující už se těším na nový kousek NOS a první guilloche cifr
DarylVanHorne Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Odesláno 2. října 2024 Před hodinou, tikzot napsal: Moje oblíbené Japan Kurono Tokyo. opět supr kousek WOW Velmi povedený kousek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se