špelda66 Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října (upraveno) 01/1965, foto včerejší, omluva Upraveno 5. října uživatelem špelda66 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Moje dream kombo... 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruňďa Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Dnes Mida. Mám je rád 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Pekny vikend prajem 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října před 43 minutami, Akam napsal: Moje dream kombo... Krása mám to podobně... je zvláštní jak jsou odlišné (velikost, strojovna, vzhled) ale přesto jako kombo fungují skvěle . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2 hours ago, ZZalesky said: Dnes jsem dokoncil sbirku turn-o-graphu. A jsem hrdym majitel bilnych, modry i matne cernych. o turn-o-graphoch uz hodnu chvliku uvazujem, ale nejak sa neviem rozhodnut, ktoru farbu a ci oyster alebo jubi Budem to asi musiet vziat postupne vsetky ako Ty . Ale zas, ktore prve Ktore su Tvoj favorit? Vies ich nejak porovnat? A sorry, sklamem Ta, ale zbierka este nie je uplna. Chybaju Ti este japonske limitky so zelenymi rucickami (biele a cierne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října (upraveno) @bejduko- Moc pekny Nemas vysroubovanou korunku? @AndyAaron - Ty jsou fakt pecka Upraveno 5. října uživatelem Pivas 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Biatec CS30B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Jeste jsem je nesundal z ruky. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas_mpb Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Modrá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Jeste jsem je nesundal z ruky. Tohle je hodne velka parada 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října před 57 minutami, mlsoun1 napsal: V dálce Mírov? Tam to máš taky blízko že? (polohou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října před 4 hodinami, ZZalesky napsal: Dnes jsem dokoncil sbirku turn-o-graphu. A jsem hrdym majitel bilnych, modry i matne cernych. Gratuluju! Delší dobu jsem po nich koukal a zrovna je taky pořídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října před 1 hodinou, Borra napsal: V dálce Mírov? Tam to máš taky blízko že? (polohou) Nejblíže hrad Bouzov,zámek Úsov a pak Mírov.Je to jak trojúhelník a je dáno,že kdysi byly mezi sebou propojeny štolami a jeskyněmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se