mlsoun1 Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 6 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 před 27 minutami, mlsoun1 napsal: Jako dobrý,ale longiny to nejsou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 před 54 minutami, shewcza napsal: vidíš, to ma ešte nenapadlo fotiť hodinky s rukou v akváriu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Krásné, hned bych vyrazil někam k vodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 před 10 hodinami, Pivas napsal: Ten cifernik je fakt povedeny. Jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 před 3 hodinami, bluman napsal: Jaké jsou? Přemýšlel jsem o nich , ale i když jsou za hubičku ani jsem je nezkoušel kvůli velikostí 42 a malé voděodolnosti 3 atm. A pak ty tlačítka vypadají jako plastová tak bych rád slyšel názor někoho kdo je má (klidně i do SZ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejduko Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 (upraveno) 2 hours ago, childe said: Jaké jsou? Přemýšlel jsem o nich , ale i když jsou za hubičku ani jsem je nezkoušel kvůli velikostí 42 a malé voděodolnosti 3 atm. A pak ty tlačítka vypadají jako plastová tak bych rád slyšel názor někoho kdo je má (klidně i do SZ) Za tie peniaze som spokojny . Nosim ich ked potrebujem odlahcit (nie len hmotnostne), napr. do lesa, na bajk, do krcmy,.. Na moju cca 19.5cm packu sedia perfektne. Su velmi pohodlne, hlavne asi tym ako su lahke a tenke. Nosim 36-42, a tieto mi ani nepridu take velke ako ine 42. Povodne som chcel cierne, vyskusat si ako by mi sedeli klasicke moony. Ale cierne prave nemali, a nakoniec som mozno este viac spokojny s tymito modro-zelenymi, perfektne zapadli do mojej prevazne tmavo modrej "garderoby" . Tlacitka su z rovnakeho materialu ako puzdro, t.j. bioceramic. Za mna to neposobi nejak moc lacno plastovo, ale zas ani nejaka velka serioznost poctivej ocele to tiez nie je. WR tu neriesim, do vody ich neberiem a na nejaky dazd ci umyvanie ruk by snad 3 atm mali byt OK. Upraveno 15. října 2024 uživatelem bluman 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2024 Dobré ráno! 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2024 Já dneska Steiny a na nich nový řemínek z krokodýla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2024 Mini 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2024 pohodicka na HO na chvilku konci, tak neco slusnejsiho. Asi se mi vic libily k tricku, ake treba si to sedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2024 před 30 minutami, nazdarhodiny napsal: pohodicka na HO na chvilku konci, tak neco slusnejsiho. Asi se mi vic libily k tricku, ake treba si to sedne vypadá to velice pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2024 za těmito dveřmi jsou zemřelí...gs ideální na tyto situace.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2024 před 7 minutami, kaktusář napsal: za těmito dveřmi jsou zemřelí...gs ideální na tyto situace.. Dobre ze jsi je nevymenil. Myslim ze za ty penize by jsi propracovanejsi hodinky neziskal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2024 Máme i lumi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2024 Před hodinou, ATOM napsal: Dobre ze jsi je nevymenil. Myslim ze za ty penize by jsi propracovanejsi hodinky neziskal. anojo... prostě chronomagořina, vím to taky... ale já rád hazarduju a nadšení z longines v kombinaci s propofolem a taky jsem to probíral s @mlsoun1-nem, došli jsme k tomu, že jako postoupit k nějakejm zajímavejm švýcarům by bylo dobré - možná je můj cíl dohrabat se k tudorům, ale vím, že bych okamžitě litoval... takže zůstaly doma. na tudory si budu muset pomalu našetřit, ha ha.. jsem moc zbrklej.. @childe říkal: nezbavovat se jich!!!! a já mu nenaslouchal... rád se nechávám ovlivňovat druhejma je to dobrodružství... ale díky té akci si jich vážím o něco víc a to je vlastně dobrej výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2024 před 15 minutami, tommasini napsal: Máme i lumi pecka, to jsem netušil, že takové hodinky maj lumi... myslel jsem, že v této množině hodinek se lumi vůbec nepoužívá... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2024 před 16 hodinami, baza napsal: Díky. Mám je druhý den, tak na hodnocení je možná brzo. Zpracování perfektní, strojek nádhera. Je to kus hodinek, ale na ruce mi sedí perfektně. Chystám se je dát na černý textilní pásek, plánuju s nimi delší společnou budoucnost Nějak mi nejdou dobře vyfotit, v reálu to je pecka. Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se