Kid_A Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 9 minutami, baza napsal: Podobny fotky cloveka nutej poridit si pamy:)) 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Pivooooo 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října včera Slovenský Grob 🪿🪿🪿 a jinak furt 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 2 hodinami, kaktusář napsal: abych nemusel do lesa s celovkou budu doma tak vo pul seste Aha,myslel jsem že jsi dostal nějaké omezeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 33 minutami, Akam napsal: včera Slovenský Grob 🪿🪿🪿 a jinak furt Mňamka,myslím že by mi to k večeři stačilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 8 minutami, mlsoun1 napsal: Aha,myslel jsem že jsi dostal nějaké omezeni nene, chlopeň drží i komora drží, takže než bude další fibrilace, tak budu pobíhat v lese jako srneček bujarý! z nového přírůstku jsem nadšen, poměr cena / kvalita super hnedle jsem sundal původní hadřík a již experimentuji a připadám si jako objevitel měsíce a tachymetrická luneta u těchto hodinek (asi jediná, kterou snesu, protože: neměří závodničky, ale prolítávající meteority a kolegy kosmonauty , kterým se neščastnou náhodou uvolnilo lano, jež je poutalo k raketě apod.) žádné. závody prosím! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Modraci 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 8 hodinami, Pivas napsal: Nechtějí z ruky. Sedí Ti fantasticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 8 hodinami, bejduko napsal: video je vonku už mesiac, a tieto na fotke sú 39 mm. Děkuji za osvětu. Musím dostudovat.. Měl jsem zafixovaný, že 39-ky mají 3 řádky textu a ty větší o jedem míň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Po návštěvě Koscomu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října @KAL - Diky! Mas tady u me schovaný ty PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 2 hodinami, kaktusář napsal: nene, chlopeň drží i komora drží, takže než bude další fibrilace, tak budu pobíhat v lese jako srneček bujarý! z nového přírůstku jsem nadšen, poměr cena / kvalita super hnedle jsem sundal původní hadřík a již experimentuji a připadám si jako objevitel měsíce a tachymetrická luneta u těchto hodinek (asi jediná, kterou snesu, protože: neměří závodničky, ale prolítávající meteority a kolegy kosmonauty , kterým se neščastnou náhodou uvolnilo lano, jež je poutalo k raketě apod.) žádné. závody prosím! Dobrá volba, jsou úžasný. Nedám na ně dopustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Jde se mlsat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Před hodinou, Wendellin napsal: Dobrá volba, jsou úžasný. Nedám na ně dopustit. díky, jsem překvapen, jak jsou pohodlné a jak dobrou maj čitelnost a celkové vyznění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Krásný víkend přeji 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října dobývání vesmíru s malou šedivějící trošku smradlavou a vykastrovanou přítelkyní nezná mezí! my dva toho spolu ještě mnoho dokážeme! 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Tez preji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Ranní obchůzky se psy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se