tommasini Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami před 26 minutami, spiderer napsal: Tak ja nevim kdyz barvy tak asi poradne nebo? To byl asi oříšek si vybrat co? jsou super. Já jsem na ně koukal a víc se mi líbily ty konzervativnější, ale taky jsem si říkal, že když už něco takového, tak tuhle bláznivinu. Ale to bych prostě určitě nenosil :-). Ale ne protože by se mi nelíbiliy, ale zkrátka to ke mně vůbec nejde. Tobě ale gratuluju a díky za krásnou fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Já zatím pořád s pocolením pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami před 21 minutami, tommasini napsal: To byl asi oříšek si vybrat co? jsou super. Já jsem na ně koukal a víc se mi líbily ty konzervativnější, ale taky jsem si říkal, že když už něco takového, tak tuhle bláznivinu. Ale to bych prostě určitě nenosil :-). Ale ne protože by se mi nelíbiliy, ale zkrátka to ke mně vůbec nejde. Tobě ale gratuluju a díky za krásnou fotku. Ja chtel taky ty klasicke stribrne nebo pripadne oboje, ale byl jsem druhy, takze nebylo na vyber. Taky necim jestli a jak moc je budu nosit, ale jsou vlastne moc hezky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami 11- 1 Pěkný víkend potápěči G symbol viditelný, čas synchronizován Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Po výměně pneu na autě následuje výměna hodinek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Sub Hunter 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami před 2 hodinami, lemon napsal: Chrono SO jsou stejne jedny z TOP béček, to mi nikdo nevymluví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrunoK Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou V oblíbené kavárně Větev cestou na chalupu, po dlouhé době... ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou před 13 minutami, horskjan napsal: V oblíbené kavárně Větev cestou na chalupu, po dlouhé době... ️ Super a parádní hodinky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou před 4 minutami, Roland Sands napsal: Super a parádní hodinky . Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se