Pekos Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami před 4 minutami, LovecK napsal: Jj, tady jsem si byl skoro jistej, že vlastně stejnej vkus Ti dík a zítra už to bude holt jinak, takovej je život Jak to myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami Právě teď, Pekos napsal: Jak to myslíš? že zejtra už bude něco co nemáš ve stáji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami Právě teď, LovecK napsal: že zejtra už bude něco co nemáš ve stáji... No já toho oproti Tobě nemám asi hodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou Stále takto 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou Neni to sice na ruce, ale obcas je potreba cvaknout i hezky znackovy zatisi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou před 1 minutou, spiderer napsal: Neni to sice na ruce, ale obcas je potreba cvaknout i hezky znackovy zatisi to jsou poradna golfova kladiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno před 39 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 39 minutami před 37 minutami, Kid_A napsal: to jsou poradna golfova kladiva Jsou naprosto skvely a v tom titanu obzvlast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno před 38 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 38 minutami Právě teď, spiderer napsal: Jsou naprosto skvely a v tom titanu obzvlast nevedel jsem, ze titan. to musi byt prijemne lehky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno před 36 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 36 minutami Ale že jsem hodinková děvucha,tak jsem nasadil na zápěstí i tento kousek,kterému přicházím na chuť 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno před 23 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 minutami Dnes také Longiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno před 18 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 minutami před 19 minutami, Kid_A napsal: nevedel jsem, ze titan. to musi byt prijemne lehky Je to vyrazne pohodlnejsi nez ocelova verze ktera je docela tezka a kdyz uz tak dame jednu volantofku z kolony na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno před 6 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 minutami před 28 minutami, mlsoun1 napsal: Ale že jsem hodinková děvucha,tak jsem nasadil na zápěstí i tento kousek,kterému přicházím na chuť quartz a jeste k tomu solarni je moc fajn Ja ted za proste stare dobre mechanicke Primky Beskyde Beskyde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno právě teď Nahlásit Sdílet Odesláno právě teď před 4 minutami, ATOM napsal: quartz a jeste k tomu solarni je moc fajn Ja ted za proste stare dobre mechanicke Primky Beskyde Beskyde... Jsou prostě a jednoduše boží.Tož užívej hodinek i přirody plnými doušky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se