Kupa54 Odesláno neděle v 07:39 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 07:39 před 16 minutami, kaktusář napsal: těším se, až tyhle hodinky uvidím naživo vzbuzují mi v nitru emoce To jsem si myslel navíc je dělají i v 39. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno neděle v 08:13 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 08:13 Nová Mikulášska hračka 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno neděle v 08:15 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 08:15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phys Odesláno neděle v 08:33 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 08:33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno neděle v 10:01 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 10:01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno neděle v 10:26 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 10:26 dnes OS 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno neděle v 11:07 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 11:07 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno neděle v 11:58 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 11:58 před 4 hodinami, Kupa54 napsal: To jsem si myslel navíc je dělají i v 39. nojono, vím o tom bohužel , ha ha 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno neděle v 12:01 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 12:01 před 14 hodinami, Jiřina napsal: Tak to ty jsi si tam vybiral ty Bremonty, jak jsem vas otravoval abych hleddal Tudory. Ktere nakonec vyhrály? Sent from my iPhone using Tapatalk Je tam schovaná Terra Nova 38mm 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno neděle v 12:19 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 12:19 Pohodovou bronzovou neděli všem! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno neděle v 12:33 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 12:33 Není to finální verze... Ještě nepřišel tištěný ciferník. Ale včera přišlo pouzdro, strojek a ručky a tenhle cifr se doma válel. Tak jsem to zkusil a taky to není špatný NAMOKI pouzdro je krásně zpracovány a relativně tenký 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno neděle v 12:55 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 12:55 Dnes stará Klasika. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno neděle v 12:57 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 12:57 Chronoklid 4ever✌ 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno neděle v 13:13 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 13:13 před 12 minutami, Jeronimo napsal: Dnes stará Klasika. Skvělý, tohle byly jedny z mejch prvních lepších hodinek tady na foru, ješte před nima byl model B-42 OC (ty jsem měl ještě před registraci tady), strašně rád na ně na oboje vzpomínám, to byly krásný začátky. Tyhle stary modely od Fortisu jsou výborný, současná produkce je až na pár vyjímek děs a hrůza... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno neděle v 13:15 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 13:15 Před hodinou, ouskavl napsal: Je tam schovaná Terra Nova 38mm Ukaz ako to svieti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno neděle v 13:29 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 13:29 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno neděle v 13:33 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 13:33 před 18 minutami, villain83 napsal: Skvělý, tohle byly jedny z mejch prvních lepších hodinek tady na foru, ješte před nima byl model B-42 OC (ty jsem měl ještě před registraci tady), strašně rád na ně na oboje vzpomínám, to byly krásný začátky. Tyhle stary modely od Fortisu jsou výborný, současná produkce je až na pár vyjímek děs a hrůza... Jsou ohromně nositelné. Já se přiznám, že mě Fortisy míjely. V tu dobu jsem měl období Breitlingu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrunoK Odesláno neděle v 14:03 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 14:03 Nedeľná prechádzkaOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno neděle v 16:43 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 16:43 Prokrastinace a čumění na chronomag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno neděle v 16:53 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 16:53 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se