Stodic Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 16 hodinami před 8 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: To vypadá jak na Jelenovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami @Stodic Vřesová studánka, prosím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami před 9 hodinami, Kamil.K napsal: Tvoje samozřejmě taky! Mimochodem: Lego dostal od Ježíška junior (10 let), a dnes jsme jej skládali asi 5 hodin (on vydržel jen asi 2 hodiny, pak byl nesoustředěný, takže jsem pokračoval sám ) . A ještě mě čeká Lego orchidej - věk 18+s 608 pididily, ...to dostala dcera. U nás taky lego dostala dcera. 12 let. Dávali jsme to do kupy taky cca 5 hod. Ještě mě taky čeká jedna Vespa, patron Harryho Pottera a taky nějaká kytka o zábavu bude postaráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Zajel jsem si do práce zalýt kytky a v Praze je zima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami před 20 minutami, Kupa54 napsal: zima hele v pejru taky bylo -7*C... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Právě teď, kaktusář napsal: hele v pejru taky bylo -7*C... No jo, v Liberci je inverze, a okolo -1. Tak mě to trochu překvapilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami před 7 minutami, Kupa54 napsal: No jo, v Liberci je inverze, a okolo -1. Tak mě to trochu překvapilo je úžasné, jak je ta naše zemička různorodá (nejen na teploty) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami 183 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Zpátky v práci. Hezky klídeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Konecne krasnej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Konečně ladím a bundou... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Taktéž sladěno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Výměna na vikend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami oranžový cifr dorazil! uaaaahaaa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se