kaktusář Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 25 minutami, mlsoun1 napsal: Není za co,Petře.Já Ti děkuji,že jsi mi dal šanci ty hodinky několik týdnů ponosit.Moc si toho vážím.Ač přes zákaz dalších nákupů,jsem na ně nepřestal myslet.Ten jejich design,hlavně to jejich krásně udělané pouzdro,ten klavírní lak na ciferníku a ty ručky a indexy,prostě a jednoduše nádhera.Říkal jsem Ti(i když jsi mi ten tah poslal),že na tahu je nosit nebudu.Ale protože přišly na tahu,tak jsem to zkusil a perfektní.Vypadají hodně luxusně.Je tedy pravda,že jsem objednal článek a už jsem ho nasadil(to byl porod) a fakt bych snesl ještě půl článek.Celý bych se bál jak píšeš,že by mohly býti zase volné. Ale na zimu je hodím na nějakou luxusní kožku,to se domluvím s @childe a třeba zase uděláme společnou objednávku.Dále @R4B4jsem oslovil kolegu před odjezdem do světa a věřím,že mi na 100% ušije pěkný kousek.Neboť on umí a jsem s ním léta spokojený. No fotím je více zblízka,než LHC.Ale nic neupravuji,no max.,seříznu velikost.A ano jsou to prckové a zde jsem si vlastně uvědomil,proč jsou malé Explorer 36 tak oblíbené na nošení. A ano,máš plnou pravdu.Kolega je opatrný a nosil je do kanceláře.Jsou v pěkném stavu.Ale uvaž o tom,jestli je neposlat do Japonska.Nevím cenu,ale určitě by si to zasloužily díky, já jsem se na to ptal v koscomu a cena cca 12tis kč bez tahu. s tahem tuším 16tis. ale mě právě vyhovuje, že nemusím mít stres, že je škrábnu... nedávno jsem udělal vryp na těch sětlých ( SBGX005 - 9F62-0A10, co jsem vyměnil za LHC) - , které mám v mnohem lepším stavu a byl jsem z toho zoufalý a říkal si, že je dobře, že tyhle mám už rovnou doškrábané já prostě neumím nosit hodinky, aniž bych jim ubližoval... no, takže moje hodinky musí zůstat "s příběhem" a já se musím učit nelpět na dokonale bezvlásečnicovém pouzdru... ale samozřejmě mě to občas láká, poslat je na lehké vyhlazení apropo, kdybych ti je tenkrát mohl prodat, tak si myslím, že by to dopadlo tak, že bych je kupoval znova, ha ha...
filltos Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 11 hodinami, Lukáš3 napsal: Já mám doma teď tolik skládaček, že nevím, co dřív ale tohle je zábavný Sem si říkal, že mi to něco připomíná https://www.fratellowatches.com/hands-on-with-the-ghostly-spinnaker-fleuss-automatic-seconde-seconde-limited-edition/
mlsoun1 Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 26 minutami, kaktusář napsal: díky, já jsem se na to ptal v koscomu a cena cca 12tis kč bez tahu. s tahem tuším 16tis. ale mě právě vyhovuje, že nemusím mít stres, že je škrábnu... nedávno jsem udělal vryp na těch sětlých ( SBGX005 - 9F62-0A10, co jsem vyměnil za LHC) - , které mám v mnohem lepším stavu a byl jsem z toho zoufalý a říkal si, že je dobře, že tyhle mám už rovnou doškrábané já prostě neumím nosit hodinky, aniž bych jim ubližoval... no, takže moje hodinky musí zůstat "s příběhem" a já se musím učit nelpět na dokonale bezvlásečnicovém pouzdru... ale samozřejmě mě to občas láká, poslat je na lehké vyhlazení apropo, kdybych ti je tenkrát mohl prodat, tak si myslím, že by to dopadlo tak, že bych je kupoval znova, ha ha... Tož hodinky jsou od nošení.Prostě jednou za čas se škrábancům nevyhneš a když budeš moc opatrný,tak se to víš co…. Tak vlastně můžeš být vlastně rád,že jsou doma.Zpět bych Ti je neprodal 2
Kupa54 Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 4 hodinami, kaktusář napsal: díky, já jsem se na to ptal v koscomu a cena cca 12tis kč bez tahu. s tahem tuším 16tis. ale mě právě vyhovuje, že nemusím mít stres, že je škrábnu... nedávno jsem udělal vryp na těch sětlých ( SBGX005 - 9F62-0A10, co jsem vyměnil za LHC) - , které mám v mnohem lepším stavu a byl jsem z toho zoufalý a říkal si, že je dobře, že tyhle mám už rovnou doškrábané já prostě neumím nosit hodinky, aniž bych jim ubližoval... no, takže moje hodinky musí zůstat "s příběhem" a já se musím učit nelpět na dokonale bezvlásečnicovém pouzdru... ale samozřejmě mě to občas láká, poslat je na lehké vyhlazení apropo, kdybych ti je tenkrát mohl prodat, tak si myslím, že by to dopadlo tak, že bych je kupoval znova, ha ha... Já myslím, že se určitě dají sehnat nějaké hodinky v gumovém pouzdře. Měl bys vystaráno 1 1
FantasticFabio Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 4 hodinami, Prochy68 napsal: Jóóó ty sou moc moc pěkný ! Spokojenej s přesností?
FantasticFabio Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 20 minutami, Kupa54 napsal: Já myslím, že se určitě dají sehnat nějaké hodinky v gumovém pouzdře. Měl bys vystaráno Dalo by se vyřešit potítkem , gumopouzdro sem naposledy viděl na Primkách….. nebo spíš gumopouzdropásek….. od tý doby to asi nikdo netento…..
mlsoun1 Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 16 hodinami, Lukáš3 napsal: Já mám doma teď tolik skládaček, že nevím, co dřív ale tohle je zábavný To je zakázka pro nějakého duchaře?
Prochy68 Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 33 minutami, FantasticFabio napsal: Jóóó ty sou moc moc pěkný ! Spokojenej s přesností? Vis ze ani nevim, asi joo 1
mlsoun1 Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 49 minutami, prischera napsal: Zelený Co to je?To vypadá jak Calatrava
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se