junior300 Odesláno včera v 17:00 Nahlásit Odesláno včera v 17:00 před 3 hodinami, tikzot napsal: Mangare Finestrina, Platnerska, Praha ?? V kazdom pripade prudko chutne to vyzera. Aj GMT samozrejme.
tikzot Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Odesláno před 23 hodinami před 19 minutami, junior300 napsal: Finestrina, Platnerska, Praha ?? V kazdom pripade prudko chutne to vyzera. Aj GMT samozrejme. Tak! Seafood tam je skvělej a připraví Ti i něco mimo menu, jako tohle top rissotto s chobotnicí a gambero rosso
Lukáš3 Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Už Ti ty přestavby pěkně sypou,Omega,Panerai,kde je Rolex? Omegy už mám dlouho... Na ty jsem šetřil pěkně dlouho . A tohle bohužel nejsou Paneraie. Na ty šetřil teď A rolex na wish listu zatím nemám. Nebo jako jo, ale někde hodně v budoucnu 1
Juraj11 Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami Skoro je nenosím,ale jsou perfektní Sent from my iPhone using Tapatalk 11 3
AndyAaron Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami Jake fajne kvarcky mate fcil na pazure? 7
junior300 Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami před 2 hodinami, tikzot napsal: Tak! Seafood tam je skvělej a připraví Ti i něco mimo menu, jako tohle top rissotto s chobotnicí a gambero rosso Sme tam boli snad v rovnakom case. Ich kavu a nieco sladke k tomu sme si s polovickou nemohli odpustit, ked sme prechadzali cez Prahu.
beerlao Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Odesláno před 19 hodinami Před hodinou, AndyAaron napsal: Jake fajne kvarcky mate fcil na pazure? 4
beerlao Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Odesláno před 19 hodinami (upraveno) Je v tom trochu Geralda Genty DNA na starý Pateky aquanauty nebo nautilusy nebylo ,tak aspoň toto... Teda bylo ale tehdy jsem je prováhal ,a dnes jsou za randál uplnej... Upraveno před 19 hodinami uživatelem beerlao Čárka 1
Pozorovatel Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Odesláno před 14 hodinami Ranní ptáče ..... do Prahy doskáče 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se