tommasini Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Odesláno před 21 hodinami Jsou krásný. Velká gratulace. Já taky pilotky. 13 2
Filip eM Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Odesláno před 18 hodinami od kurýra rovnou na ruku.. Bál jsem se modré barvy, bál jsem se velikosti 45, zbytečně 8 1
Ivanhoe34 Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Odesláno před 18 hodinami před 4 hodinami, Vit napsal: Seagull 1963 Odkial mas ten ribbed nato prosim ta? z CNS? ja som zobral zopar, su take tuhsie ale zas drzia tvar a nemusia byt uplne utiahnute ako tie jemne setbelty, a nepoti sa pod nimi tolko ruka, co je na leto asi lepsie... ako to mas prosim ta ty? tiez tak podobne?
Vit Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Odesláno před 17 hodinami (upraveno) před 18 minutami, Ivanhoe34 napsal: Odkial mas ten ribbed nato prosim ta? z CNS? ja som zobral zopar, su take tuhsie ale zas drzia tvar a nemusia byt uplne utiahnute ako tie jemne setbelty, a nepoti sa pod nimi tolko ruka, co je na leto asi lepsie... ako to mas prosim ta ty? tiez tak podobne? Ano, je to TENTO. Je to tak, jak píšeš, je tužší, líp drží tvar a nemusí se tak utahovat. před 29 minutami, Filip eM napsal: od kurýra rovnou na ruku.. Bál jsem se modré barvy, bál jsem se velikosti 45, zbytečně Modrá je dobrá ... Upraveno před 17 hodinami uživatelem Vit 1 1
Pozorovatel Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Odesláno před 17 hodinami (upraveno) Tudor na zámku Raduň Upraveno před 17 hodinami uživatelem Pozorovatel 4 1
bluman Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Odesláno před 15 hodinami (upraveno) 6 hours ago, EpsteinBarr said: Staroruzova. Bol som takto pouceny Jj, staroruzova to je a prskana. Teraz aby som zhanal stare ruzove hodinky s patinou . Ze ja blbec som si nekupil radsej dalsie modre gate Upraveno před 15 hodinami uživatelem bluman
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se